Sol Reklam

Bulundu Siteden Oyuna Komut Gönderme Skripti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

ATOM7627

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
1
Puanlar
940
Yer
Türkiye
Minecraft
Thunderbeast

Discord:

atom7627

Merhaba. Ben şu şekilde bir skript istiyorum, oyuncular siteden eşya aldıkları zaman otomatik olarak ona oyunda rolünü vercek, eşyasını vercek, sitemde zaten komut ekleme özelliği var ama çalışmıyor, onu skript ile yapmaya bende çalıştım, olmadı.

Merhaba. Ben şu şekilde bir skript istiyorum, oyuncular siteden eşya aldıkları zaman otomatik olarak ona oyunda rolünü vercek, eşyasını vercek, sitemde zaten komut ekleme özelliği var ama çalışmıyor, onu skript ile yapmaya bende çalıştım, olmadı.
Sitede bu ürünü satın aldığında oyunda hangi komut girilsin diye bir seçenek olması lazım, eğer bulamadıysan discorddan arkadaşlık isteği gönderebilirsin yardımcı olurum.

Sitede bu ürünü satın aldığında oyunda hangi komut girilsin diye bir seçenek olması lazım, eğer bulamadıysan discorddan arkadaşlık isteği gönderebilirsin yardımcı olurum.
Komut Ekleme Silme Seçeniği var.

aternos bazı pluginleri desteklemiyor,başka bir hostinge (bedavalardan bile olur) geçmenizi şiddetle öneriyorum

WebSender Kurup Port ile v.s. bağlaman lazım fakat aternosta var mı bilmiyorum :/

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neden altınlarını Discord sunucumuzda kazmıyorsun? TIKLA VE KATIL!
Yukarı