Bulundu Siteden kazma aldıklarında envanterine gelmesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Ozikan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 452
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ozikan

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
7
Şimdi benim bir websitem var ve Websiteden Kazma satın Aldıklarında Envanterine gelmesini istiyorumda ama eğer offline ise online olunca envanterine gelsin istiyorum nasıl böyle bişey yapabiliriz yardım ederseniz çok sevinirim
Bende Şöyle Yapmıştım fakat çalışmadı
command /kazma [<offlineplayer>]: trigger: if arg 1 is set: if arg 1 is online: give diamond pickaxe of efficiency 50,unbreaking 10 with name "&cV50 &fKazma" with lore "&fVerimlilik 50,Kırılmazlık 10" to player stop set {girince::%arg 1%} to 1 on join: wait 10 tick if {girince::%player%} is set: give diamond pickaxe of efficiency 50,unbreaking 10 with name "&cV50 &fKazma" with lore "&fVerimlilik 50,Kırılmazlık 10" to player delete {girince::%player%} message "&7Siz yokken birisi size &bVIP &7eşyalarını vermiş! Eşyalar envanterinize koyuldu."

stop sonra bir şey eklediğin için o kısmı yapmıyor stopu kaldır

dediğini anladım fakat bu skript konsol tarafından çalışmadığı için websiteden aldıklarında envanterine gelmiyor bana konsol tarafından çalışan bi skript lazım

sana dediğim şekilde editlememişsin console tarafından çalışmaz çünkü kendine veriyorsun
command /kazma [<offlineplayer>]:
trigger:
if arg 1 is set:
if arg 1 is online:
give diamond pickaxe of efficiency 50,unbreaking 10 with name "&cV50 &fKazma" with lore "&fVerimlilik 50,Kırılmazlık 10" to player
bu kısımdaki give kısmı
give diamond pickaxe of efficiency 50,unbreaking 10 with name "&cV50 &fKazma" with lore "&fVerimlilik 50,Kırılmazlık 10" to arg-1
şeklinde olmalı
stopuda kaldırmalısın onun dışında sorun göremedim

senin yaptığın gibi yapınca konsol tarafından çalışıyor ama yukarda offlineplayer yerine player yazarsam çalışıyorbenim amacım offline oyunculara da vermek yani offline oyuncu siteden aldı diyelim kazmayı oyuna girince kazmasıda gelmesi lazım anlatamıyo olabilirim kusura bakmayın

senin yaptığın gibi yapınca konsol tarafından çalışıyor ama yukarda offlineplayer yerine player yazarsam çalışıyorbenim amacım offline oyunculara da vermek yani offline oyuncu siteden aldı diyelim kazmayı oyuna girince kazmasıda gelmesi lazım anlatamıyo olabilirim kusura bakmayın
Kod:
command /kazma [<offlineplayer>]:
    trigger:
        if arg 1 is set:
            if arg 1 is online:
                give diamond pickaxe of efficiency 50,unbreaking 10 with name "&cV50 &fKazma" with lore "&fVerimlilik 50,Kırılmazlık 10" to arg-1
                stop
            else:
                set {girince::%arg 1%} to 1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl