Bulundu Sitede Komut Çalıştırma

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan dgncn321123
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 699
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

dgncn321123

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Merhaba Herkese Kolay Gelsin

oyuncularımın siteden aldığı vipi oyunda direk verdirtmek istiyorum bunun için nasıl bir skript yazılabilir
yani
diyelim megaVip aldı siteden oyunda direk aktif olucak groupu verilecek
ayriyetten yanında 1 adet golem spawner vericek

/ver komutlu bi skript yapıp vip groupunu ve verilecek itemleri ayarlıyabılırmıyız ?

Websend Bağlantım kurulu sitede sadece 1 komut çalıştırabılıyorum

oyuncularımın siteden aldığı vipi oyunda direk verdirtmek istiyorum bunun için nasıl bir skript yazılabilir
yani

/ver komutlu bi skript yapıp vip groupunu ve verilecek itemleri ayarlıyabılırmıyız ?

1.dediğin mysql bağlantısı yaptığında zaten oluyor diğer dediğin komut ise /odulal yazınca alabilir senin vermen saçma olur

benim anlatmak istediğim şey sitede sadece 1 komut çalıştırabılıyoruz
bir skript üzerinde vip ve ekstra item verdirmek için nasıl bir skript yazılması gerekiyor
yazılan skriptin komutu siteye girilecek

yani

İlk olarak bu yapmak istediğinizin iki yolu var.

1. Yol:
Kullandığınız web skripti, web send ile bağlamışsanız bunu vip vermek için kullanabilirsiniz. Ürün satın alındığı ve ödeme gerçekleştiği taktirde websend'e manuadd Pikod vip şeklinde bir komut iletilmelidir. Nasıl yapacağım diye soracak olursanız kullandığınız web skriptinin muhtemelen panel sayfasında bu ayar mevcuttur. Ürünü eklediğiniz sayfada bunu yapabilirsiniz.
2. Yol:
Kullandığınız web skript eğer web send ile vip vermeyi desteklemiyorsa bu durumda MySQL destekleyen bir eklenti kullanmanız gerekiyor. Çünkü web skripti websend'i desteklemiyorsa bu durumda MySQL'i destekliyordur. Yine aynı şekilde ürün ekleme kısmında bu ayarları da bulabilirsiniz. (MySQL destekleyen permission eklentisi PermissionsEx kullanabilirsiniz.) Eğer hub yapmak isterseniz zaten her türlü MySQL kullanmak zorunda kalacaksınız.

Eğer cevabım işinize yaradıysa elmas bırakırsanız sevinirim :)

Anladığım kadarıyla site üzerinden tek komut göndermek ve bu komutla iki komut birden çalıştırmak istiyorsunuz. Basit bir skript örneği:
Kod:
on command "/komut":
    execute console command "/konsolda-kullanılacak-komut"
    execute console command "/konsolda-kullanılacak-komut-2"
Buna nasıl args ekleyeceğinizi ve oyuncuyu seçeceğinizi forum üzerinde ya da skript topluluğunda araştırısanız bulabilirsiniz fakat oyuncu girdiğinde vs. olayı uğraştıracaktır. Bunun yerine webscriptinizde birkaç değişiklik yaparak multi komut göndermeye çalışmanızda yarar var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl