Çözüldü Site Ve Plugin Destek

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Buğra58
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 798
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Buğra58

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
16
Ben İlerleyen Zamanlarda Bi Sunucu Açmayı Planlıyorum Lakin Bu Sunucunun Web Sitesini ve plugini nasıl çözebilirim ilk başlarda açarken web siteye ihtiyaç var mı yardım ederseniz sevinirim [galiba yanlış yere konu açtım nasıl silice mi bilmiyorum]

Başlangıçta site şart değildir bence discord üzerinden satışları ve destekleri yapabilirsiniz. Fakat paket konusu önemlidir kalitenizi gösterir güzel bir bütçe ayırsanız iyi olur sizin için.

Başlangıçta site şart değildir bence discord üzerinden satışları ve destekleri yapabilirsiniz. Fakat paket konusu önemlidir kalitenizi gösterir güzel bir bütçe ayırsanız iyi olur sizin için.
peki bu discord da nasıl satış yapabilirim bide bu plugin yapanları nerden bulabilirim güvenilir yada hazır pluginler nasıl olur kısa süreliğine

Ininal, papara gibi kartlardan kişi size parayı atar sizde itemi verirsiniz yada bazı firmalar site ve eklenti desteği vermekte bunlarida tercih edebilirsiniz.

Ininal, papara gibi kartlardan kişi size parayı atar sizde itemi verirsiniz yada bazı firmalar site ve eklenti desteği vermekte bunlarida tercih edebilirsiniz.
Bilmiyorum şimdi açmak istiyorum lakin acemiyim çok güvenim yok saldırı yersem yada bi hata çıksa düzelte bilirmiyim bilmiyom önerebileceğin firma var mı

Firma ismi vermem hoş olmaz, pek çok firmayı deneme fırsatım olmadi.
Eğer cevaplarım işine yaradıysa en iyi cevap olarak işaretlersen mutlu olurum.

Firma ismi vermem hoş olmaz, pek çok firmayı deneme fırsatım olmadi.
Eğer cevaplarım işine yaradıysa en iyi cevap olarak işaretlersen mutlu olurum.
Teşşekür ederim ilk başta site açmaya gerek yok ozaman

Teşekkür ederim iyi günler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl