Site Lazımmı ?? Siteden Kayıt Olma Özelliği Yapabiliyoprum Bide !

TheNovaHD | Yusuf |

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Merhaba Arkadaşlar Ben Yusuf FX Serverinize Bir Web Sitesi Lazımmı ??
Ücretsiz açarım .pe.hu Alanm Adı Ama !!!
Peki Ya ?? .comlu mu İstiyorsanız 11 TL 'ye Veriyor Site .com Veya İstediğiniz Bir Alan Adını Sınırsız Birde Mesela (falancafilanca.com .org .info .veretan .xyz ...... .com.tr .net .albeni) Gibi Alan Adı Bedava Ayrıca Beni İsteyen Kim Varsa Mesajlara Yazabilir Ve "Sana Güveniyorum " Derse Ve Serverin Panel Bilgilerini Verirse Onlara Özel Siteden Kayıt Olma Özelliğini Ekleyeceğim !!! Kusra Bakmayın Yeni Kayıt Oldum Foruma Ayrıca Forum Da Açıyorum[DOUBLEPOST=1453746833,1453746457][/DOUBLEPOST]İletişim Adreslerim !
Facebook : Açacağım Yeni
Beni İsteyen Başvursun Ve Skypeden Eklesin Başvuru Örneği
Yetki Vermek Zorunludur !!! Sr.Admin Veya Kurucu Yetkisi Kadar Olan Tasarımcı TAG'ı
Adınız(Zorunlu):
Soyadınız(Zorunlu):
Yaşınız(Zorunlu):
TheFallowMe (TheNovaHD)'ye Güveniyormusunuz (Zorunlu):
Panel Bilgilerinizi Verecekmisiniz Skypeden (Siteden Kayıt Olma Özelliği İçin)(Zorunlu):
Bana Ne Yetkisi Vereceksiniz (Zorunlu)??:
Skype Adresiniz (ZORUNLU !!!) :[DOUBLEPOST=1453752244][/DOUBLEPOST]Arkadaşlar Konu Yanlış Yerde Olabilir Yanlış Yerde ise Adminlerim Lütfen Doğru Yere Taşınıyınız

Kardeşim bana yapmış olduğun örnek bir site atarmısın ?

site acmak kolay xenforo forum sayfası acmayı yapa bilcekmisin nullden kullanmak yasak 30 50 tl ssl alman şart

@TheGaMeLiFe_HD Kardeş Kurmayı Denerim Fakat Söyleyeyim Hiç Duymadım Xzenforoyu Yakında Seni Bilgilendireceğim Bu Arada @MucahitSndc Kardeş Sana Atarım Bir FAA Sunucusuna Kurduğum Bir Forum Sitesi :
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
11 TL ye Site .com gibi istediğiniz Alan Adını Alabilirim Siteden :D Site Link : SIR

myyb bende kurarım :D

X-enforo <3 Lisans gördüm 140 tl :o

@TheGaMeLiFe_HD Adlı Arkadaşlarım XenForo 1.4.6 Türkçe Site kurdum
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Yeni İsmimle Kurdum Siteyi Yakında Yeni Hesap Açacağım .... XenForoyuda Kurduk Artık Tmamadır İşimiz :D

biz 1.5.3 kullanıyoruz xenfoeo ssl aldın mı nullden kullanmak yasak ssl şart[DOUBLEPOST=1454517852,1454517778][/DOUBLEPOST]X-enforo lisansı nerde peki siteyi kurdun 140 150 tl lisanlaman şart yasal işlem bile yapıyorlar ????

HiçBir Fikrim Yok Hazır Script Veren Bir Siteden Buldum Gayet De İyi Çalışıyor

ban a birtane site kur tm kardeş site üzerinden vip almalı siteden kayıt online filan olcak birtane yap

@TheGaMeLiFe_HD xenforo'yu bir sürelik lisanssız kullanabilirsiniz. SSL şart değildir. Göze batacak seviyeye geldiğinizde xenforo lisansı almanız gerekir

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl