Çözüldü Sistem Önerisi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Furkan17gg
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 226
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Furkan17gg

Fırında Isıttığım İlk Taş
Elmaslar
14
Minecraft
FirstApostle

Discord:

murasaki2

Selamlar arkadaşlar arkadaşlarla ramazan ayı için bir modlu sunucu kurmayı planlıyoruz. Ortalama 10-15 kişi olabilir. Mod olarak orta-ağır düzey bir paket olabilir. Merak ettiğim şey Ryzen9950 mi 7950 mi almam f/p olur. Çok ileri düzey bir şey almak istemiyorum yanlışlıkla. 12 GB ram yeterli olur diye düşünüyorum. Beni aydınlatırsanız sevinirim.

7950 yeterli olucaktır 10-15 kişi bir sunucu için tabiki bunlara modların ağırlığıda dahil olarak söyleyebilirim

Selamlar arkadaşlar arkadaşlarla ramazan ayı için bir modlu sunucu kurmayı planlıyoruz. Ortalama 10-15 kişi olabilir. Mod olarak orta-ağır düzey bir paket olabilir. Merak ettiğim şey Ryzen9950 mi 7950 mi almam f/p olur. Çok ileri düzey bir şey almak istemiyorum yanlışlıkla. 12 GB ram yeterli olur diye düşünüyorum. Beni aydınlatırsanız sevinirim.
ryzen 9 7950x 24gb makinede 5 kişi oynanırken harita yüklenmelerinde donmalar oluyor fakat 450 mod bulunuyor buda aşırı fazla bir moddur 12gb ramli bir sunucudada oynıyabilirsiniz ryzen 9 9950x olursa tabiki daha iyi olucaktır

ryzen 9 7950x 24gb makinede 5 kişi oynanırken harita yüklenmelerinde donmalar oluyor fakat 450 mod bulunuyor buda aşırı fazla bir moddur 12gb ramli bir sunucudada oynıyabilirsiniz ryzen 9 9950x olursa tabiki daha iyi olucaktır
Anladım teşşekkürler kafamda 3-5 bir şey oturdu. Konu kilit

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl