Çözüldü Sıralamayı Sıfırlayamadım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BATTLE
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 675
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BATTLE

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
0
Minecraft
BATTLE

Discord:

battle46

2023-11-18_16.21.54.png

Hocam, sıralamayı sıfırlayamadım ada birincisinin burada npcsi gözükecek ve bu diğerleri içinde geçerli fakat yapamadım nasıl yapabilirim ve ada seviyelerini de sıfırlayamadım, yardım edersenin sevinirim. İyi Forumlar.

Ekli dosyalar

• 2023-11-18_16.21.54.png
    2023-11-18_16.21.54.png
    1,8 MB · Görüntüleme: 80
Hangi ada eklentisini kullanıyorsunuz?

dostum "superiorskyblock2>backup> ctrl + a > DEL" olmazsa yaz kankam :)

orayı yaptım fakat npcler gelmiyor ve hologram değişmiyor

npc ve hologramları tekrardan oluştur ayarla

yani npc leri yine /npc create diye yeniden oluşturucam

onun bi ayarı vardı
ona bakmam gerek discord ekle detaylı halledelim seninle

@BATTLE merhabalar konuya son yorum ayrılalı 2 gün geçmiş. Sorun çözüldü ise konuyu çözüldü olarak işaretlerseniz çok sevinirim. İyi günler dilerim.

Ekli dosyayı görüntüle 231161
Hocam, sıralamayı sıfırlayamadım ada birincisinin burada npcsi gözükecek ve bu diğerleri içinde geçerli fakat yapamadım nasıl yapabilirim ve ada seviyelerini de sıfırlayamadım, yardım edersenin sevinirim. İyi Forumlar
evet arkadaşlar sorunu çözdüm ve nasıl çözdüğümü şimdi sizinle paylaşıcağım Superiorskyblock2 dosyaların da datastore klasöründe ki scores.db dosyasını siliyoruz ondan sonra npc ler yok ise yeni npc ler oluşturuyoruz bu arada eğer skorlar yenilenmezse /ajlb reload yazıyoruz ve sorunumuz çözülmüş oluyor ilginiz için teşekkür ederim. İyi forumlar.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl