MuhammedEminYT
Bir Kömür Göründü Kaptanım!
- Elmaslar
- 18
- Minecraft
- MuhammedEminYTR
Discord:
MuhammedEminYTR#3986
MuhammedEminYTR#3986
yani kısaca /sıralama yazıp oldugumuz yere mesel /sıralama yazdım ozmn ben x1 z1 deydim ozmn işte x ve z 1 e top 1 x ve z 2 3 4 5 ibi yerlere hologramları ve sıralamayı eklesin Not: LeadherHeads varDediğini anlamadım ama galiba dediğin şey şu
Kod:command /top5: trigger: if {top5::%player%} to not true: execute console command "manuaddp %player% hologram.create" execute console command "manuaddp %player% hologram.delete" execute player command "hologram create %player%" set {top5::%player%} to true execute console command "manudelp %player% hologram.create" execute console command "manudelp %player% hologram.delete" send "&cTop5 Gösteriliyor" to player wait 1 seconds: execute console command "hologram setline %player% 1 {asb-level_name_1} {asb-level_name_1}" execute console command "hologram setline %player% 2 {asb-level_name_2} {asb-level_name_2}" execute console command "hologram setline %player% 3 {asb-level_name_3} {asb-level_name_3}" execute console command "hologram setline %player% 4 {asb-level_name_4} {asb-level_name_4}" execute console command "hologram setline %player% 5 {asb-level_name_5} {asb-level_name_5}" wait 60 second #gerekli varabilleri araştır burdan devam et! execute console command "manuaddp %player% hologram.create" execute console command "manuaddp %player% hologram.delete" execute player command "hologram delete %player%" execute console command "manudelp %player% hologram.create" execute console command "manudelp %player% hologram.delete" set {top5::%player%} to false else: send "&6Zaten top5 i aktif etmişsin! execute console command "manuaddp %player% hologram.movehere" execute player command "/hd movehere %player%" execute console command "manudelp %player% hologram.movehere" wait 1 seconds send "&6İşte top5 in burada"
umarım olur ben hologram display ın variables lerini bilmediğim için sen araştır öğren!
bu arada o sırlama hologramının komutunu silme o farklı o sürekli en başa alır bu ise bittikten sonra silinir
sonradan anladım ama gerekli değil bence çünki zaten top5 i gösteriyor!
MuhammedEminYTR#3986
AxteriaFX#4649
aynısını yazmış bulunmaktayım post kasmak için aynı cevapları yazmayın.Sadece SkyBlock Olarak Sıralama Plugini Küçük Bir Plugin Lag Yapmaz
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Not Plugin Test Edilmiştir
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!