GetClick
Bir Kömür Göründü Kaptanım!
- Elmaslar
- 25
- Minecraft
- NoExcute
Fhalinkz#6825
Merhaba MCTR ben mesela x y Z konumunda ada seviyesi 1 olan 2 3 4 5 olan top 5 yani onların 1 dj de değişmesini istiyorum 1 dk sonra en çok wither 1 dk sonra end dragon en fazla öldüren 1 dk sonra en fazla parası olan yani sıralama skripti olsun SİMDİDEN TEŞEKKÜR LER
Yazdığını birde kendin okursan neden yardım edilmediğini anlayabilirsin.
Fhalinkz#6825
Resim koyacaktIm ama telefondan yazdım alamadım
Ben sana kısaca anlatayım Şimdi x ile z konumlarinda top 5 olcak mesela en çok ada leveli olan işte o X ve Z konumlarında 1 dk da 1 sırayla ada leveli en çok withdraw kesen en çok Dragon kesen en çok parası olan sırayla olsun istiyorumResim ile alakası yok. Dediklerinden hiçbir şey anlaşılmıyor.
MuhammedEminYTR#3986
Fhalinkz#6825
Bende bu Plugin varBöyle bir skripti ücretsiz yapacaklarını zannetmiyorum. Ama şöyle bir plugin var 12.50 Dolarcık. Bunu kullanabilirsin.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
MuhammedEminYTR#3986
every 180 seconds:
execute console command "hologram setline sıralama 1 {asb-level_name_1} {asb-level_name_1}"
execute console command "hologram setline sıralama 2 {asb-level_name_2} {asb-level_name_2}"
execute console command "hologram setline sıralama 3 {asb-level_name_3} {asb-level_name_3}"
execute console command "hologram setline sıralama 4 {asb-level_name_4} {asb-level_name_4}"
execute console command "hologram setline sıralama 5 {asb-level_name_5} {asb-level_name_5}"
wait 60 second
Sağol bide en çok parası olan :) bide /top5 diyince olduğumuz yere top 5 olsun / topu /top 3 /top 2 ... gibI komut eklersen sevinirimDoğru olmaya bilir ama belki olur
bu şekilde. bi skript ile Wither öldürme ve Ejderha öldürmeyi düzenlerim ama şu anda işim var beklemede kalınKod:every 180 seconds: execute console command "hologram setline sıralama 1 {asb-level_name_1} {asb-level_name_1}" execute console command "hologram setline sıralama 2 {asb-level_name_2} {asb-level_name_2}" execute console command "hologram setline sıralama 3 {asb-level_name_3} {asb-level_name_3}" execute console command "hologram setline sıralama 4 {asb-level_name_4} {asb-level_name_4}" execute console command "hologram setline sıralama 5 {asb-level_name_5} {asb-level_name_5}" wait 60 second
Bunun için hologram Displays gerekli ve olması gereken yere sıralama diye bi hologram oluşturup 5 adet line atın!
MuhammedEminYTR#3986
command /top5:
trigger:
if {top5::%player%} to not true:
execute console command "manuaddp %player% hologram.create"
execute console command "manuaddp %player% hologram.delete"
execute player command "hologram create %player%"
set {top5::%player%} to true
execute console command "manudelp %player% hologram.create"
execute console command "manudelp %player% hologram.delete"
send "&cTop5 Gösteriliyor" to player
wait 1 seconds:
execute console command "hologram setline %player% 1 {asb-level_name_1} {asb-level_name_1}"
execute console command "hologram setline %player% 2 {asb-level_name_2} {asb-level_name_2}"
execute console command "hologram setline %player% 3 {asb-level_name_3} {asb-level_name_3}"
execute console command "hologram setline %player% 4 {asb-level_name_4} {asb-level_name_4}"
execute console command "hologram setline %player% 5 {asb-level_name_5} {asb-level_name_5}"
wait 60 second
#gerekli varabilleri araştır burdan devam et!
execute console command "manuaddp %player% hologram.create"
execute console command "manuaddp %player% hologram.delete"
execute player command "hologram delete %player%"
execute console command "manudelp %player% hologram.create"
execute console command "manudelp %player% hologram.delete"
set {top5::%player%} to false
else:
send "&6Zaten top5 i aktif etmişsin!
execute console command "manuaddp %player% hologram.movehere"
execute player command "/hd movehere %player%"
execute console command "manudelp %player% hologram.movehere"
wait 1 seconds
send "&6İşte top5 in burada"
NMB#3477
Yeminle bende tam onu yazacaktım.Böyle bir skripti ücretsiz yapacaklarını zannetmiyorum. Ama şöyle bir plugin var 12.50 Dolarcık. Bunu kullanabilirsin.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
MuhammedEminYTR#3986
NMB#3477
Bazı insan arkadaşlarımız direklemesine rapor ediyor onlar gibi yapmadığındanızdan dolayı teşekkür ediyorum üstüne Rapor etmeden uyardığınız için teşekkür ediyorum. o bi arkadaş discorduma gelsin siyaset öğretecem ben ona :D:D uyarı alabilirsin bu konuda bende paralı bir plugini bedava bir şekilde nasıl indirileceğini anlatınca uyarı almıştım :D
Alıntıyı silermisinUyarı alabilirsin
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!