Sınavlar Hakkında Muhabbet

Sizce sınavlar için okulları açarken önlemleri aldılarmı? Vaka sayılarındaki arttışın sebebi nedir?

• Evet,gerekli önemlerin alındıgını düşünüyorum.

Oy: 0 0,0%
  • Hayır,gerekli önlemlerin alınmadıgını düşünüyorum.

Oy: 3 100,0%

• Kullanılan toplam oy
    3
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Lasty

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Hosting Görevlisi
Elmaslar
93
Minecraft
Last0y

Discord:

Lasty#0001

Merhaba değerli MC-TR üyeleri bugün bir anket ile karşınızdayım, fikirlerinizi siyasi görüş karıştırmadan belirtirseniz sevinirim.

Sınavlarınız nasıl geçti ortalamalar nasıl?

Kendi fikrim:
Bence okulların açılması çok iyi bir fikir degildi. Bence sınav yapılacak hafta geri kalan tüm işler durdurulacakdı. Böyle yapılsaydı belki vaka artışında gözle görülür bi artış olmazdı ve lise ögrencilerinin hayatları tehlikeye girmezdi. Umarım sizlerde bu dönemde hasta olmamışsınızdır hasta olanlara geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum. Kendinize iyi bakın başka bir konuda görüşmek dilegiyle.

Son düzenleme:
Şöyle anlatayım;

Ben de zamanında birçok liseli öğrenci gibi Twitter'da binlerce Tweet attım. İşin sonunda bir sonuca varamayacağımızı ve çalışmam gerektiğinin kanısına vardım. -o ara sınavların başlamasına 2.5-3 hafta vardı- İnsanüstü bir şekilde çalıştım, yine çalıştım ve çalıştım.. Günün sonunda geriye sadece 3 sınavım kaldı. Şu an olduğum durumda matematik sınavım dışında tüm sınavlarım iyi. Bana "Tedbirler yeterli miydi?" diye sorarsanız gülerim. Tedbir hikaye, canımızı düşünen yok. Özel veya devlet, HES kodu ve ateş ölçümü tedbir. Sıraları sorarsanız 10 cm boşluk ve teneffüslerde birbiriyle dalaşan erkekler..

"Teneffüs ne alaka?" derseniz de okulumda 2 ayı aşkındır yüz yüze eğitim var, biz de en azından durumlar böyle. Uzun lafın kısası ben bu süreci derslerime çalışsam da baştan aşağı doğru bulmuyorum. Zaten vaka tablosu da en geç 2-3 güne 20 bini aşacak. Sonuç ne mi olacak? Tabii ki de yüz yüze eğitim yapan okullarımızı uzaktan eğitime geçirip -büyük ihtimal en fazla sadece sınavları yine erteleyecekler- 2. sınavlara hazırlanmamız olacak. Biraz vakalar indi mi sınavlarda tamamdır :/

1616028645807.png

3 gün sonra msü sınavım var sınavdan korkmuyorum ama virüsten korkuyorum açıkcası :/

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl