Tanıtım SimpleTabList (1.8 - 1.14.4) - Animasyonlu Üst ve Alt Bilgi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Minezoid

oyna.minezoid.com
Elmaslar
1.017

Discord:

Minezoid#4994

z1.png

- Örnek Tablist -

AOGnRz.gif

z3.png

- Özellikler -

● Header & Footer yani üst ve alt bilgiyi değiştirebilme
● Üst ve alt bilgiyi devre dışı bırakabilme
● Kendi PlaceHolders'ına sahip ( ram miktarı,online vs gösterme için ekstra papi gerekmiyor anlamına geliyor.)
● PlaceholderAPI desteği (isteğe bağlı)!
● Hareketli Üstbilgi ve Altbilgi
● Placeholders.yml içinde kendi değişkenleri oluşturabilirsiniz.
● Vault desteği

cmds-png.449783

- Komutlar & Yetkiler -

1./simpletablist
2./st helpsimpletablist.helpsimpletablist.*
3./st reloadsimpletablist.reloadsimpletablist.*
4./st aboutsimpletablist.aboutsimpletablist.*
5./st disablesimpletablist.disablesimpletablist.*

installation-png.449779

- Nasıl Yüklerim & Hazır ayarlar -

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
plugins klasörüne atın sonra sunucuyu yeniden başlatın.

Kod:
Tablist:
  #You can be disable Header and Footer
   Enable: true
   #In tick! 20 tick = 1 second!
   UpdateTime: 10
   Header:
     - '&6&lS\n\n &a&oWelcome to my server &7{PLAYER-NAME} \n&7Online players: &e{ONLINE}\n'
     - '&6&lSi\n\n &a&oWelcome to my server &7{PLAYER-NAME} \n&7Online players: &e{ONLINE}\n'
     - '&6&lSim\n\n &a&oWelcome to my server &7{PLAYER-NAME} \n&7Online players: &e{ONLINE}\n'
     - '&6&lSimp\n\n &a&oWelcome to my server &7{PLAYER-NAME} \n&7Online players: &e{ONLINE}\n'
     - '&6&lSimpl\n\n &a&oWelcome to my server &7{PLAYER-NAME} \n&7Online players: &e{ONLINE}\n'
     - '&6&lSimple\n\n &a&oWelcome to my server &7{PLAYER-NAME} \n&7Online players: &e{ONLINE}\n'
     - '&6&lSimple&7&lT\n\n &a&oWelcome to my server &7{PLAYER-NAME} \n&7Online players: &e{ONLINE}\n'
     - '&6&lSimple&7&lTa\n\n &a&oWelcome to my server &7{PLAYER-NAME} \n&7Online players: &e{ONLINE}\n'
     - '&6&lSimple&7&lTab\n\n &a&oWelcome to my server &7{PLAYER-NAME} \n&7Online players: &e{ONLINE}\n'
     - '&6&lSimple&7&lTabl\n\n &a&oWelcome to my server &7{PLAYER-NAME} \n&7Online players: &e{ONLINE}\n'
     - '&6&lSimple&7&lTabli\n\n &a&oWelcome to my server &7{PLAYER-NAME} \n&7Online players: &e{ONLINE}\n'
     - '&6&lSimple&7&lTablis\n\n &a&oWelcome to my server &7{PLAYER-NAME} \n&7Online players: &e{ONLINE}\n'
     - '&6&lSimple&7&lTablist\n\n &a&oWelcome to my server &7{PLAYER-NAME} \n&7Online players: &e{ONLINE}\n'

Footer:
     - '\n&7Ping: &e{PING}\n&cOnline Staff: &f{STAFF-ONLINE}\n\n&8[&eUsed memory &6> &7{FREE-MEMORY}MB&f/&7{MAX-MEMORY}MB &6< &eMax memory&8]'

Commands:
      TabCompletePermission: 'simpletablist.tabcomplete'
      NoPermission: '&8[&6Simple&7Tablist&8] &cYou do not have enough permission for this action!'
      Usage:
       - '&8[&6Simple&7Tablist&8] &7Please, use the &f/st help &7command for help!'
      Help:
       - '&6Simple&7Tablist &8&m------------------'
        - '&8> &7/st help &f| Help from this plugin!'
        - '&8> &7/st reload &f| reload config!'
        - '&8> &7/st disable &f| tablist disable'
        - '&8> &7/st about &f| informations from this plugin!'
      Reload:
       - '&8[&6Simple&7Tablist&8] &aConfiguration was successfully reloaded!'
      Disable:
       - '&8[&6Simple&7Tablist&8] &cThe plugin was successfully disabled!'
        - '&8[&6Simple&7Tablist&8] &7If you want enable it, then you need a restart!'
      About:
        - '&7The plugin author: &cFighter2000'
        - '&7Plugin version: &a10.0.1-recoded'
        - ''
        - '&6If you enjoy my work, then you can donating me, Thank you very much!'
        - '&ahttps://www.paypal.me/viktortoth'
        - ''

Eklentiyi destekleyen sürümler

• 1.8,1.9,1.10,1.11,1.12,1.13,1.14​

- Eklenti hakkında görüşlerim -

Öncelikle eklentinin bütün sürümleri desteklemesi ve kendi placeholderslarına sahip olması büyük bir avantaj üstelik istek üzerine istediğiniz placeholders'ı ekleyebilme hakkınada sahipsiniz gerçekten harika!
Tek eksiği ScoreBoard desteğide gelse tadından yenmez diye düşünüyorum ama adı üstünde TabList :)

Son düzenleme:
Güzel bir eklenti ama TitleManager bu özelliklerin çoğunu bize sunuyor.
Bence şuan için yüklemek gerekli değil.

Güzel bir eklenti ama TitleManager bu özelliklerin çoğunu bize sunuyor.
Bence şuan için yüklemek gerekli değil.
Ben de TitleManager kullanıyorum bu eklenti kendi placeholderslarını sunuyor ekstra yüklemene gerek kalmıyor farklı bir placeholders yüklemek istersen yükleme imkanıda sağlıyor eklentinin avantajı animasyonlu olması istediğin şekilde ayar verebiliyorsun işlevsel bir eklenti olduğunu düşünüyorum

1.7 sürümünüde destekleseydi daha hoş olurdu ?

Gayet güzel ve hoş bir tanıtım olmuş. 1.14.4 sunucu sahipler için gayet ideal bir eklenti gibi gözüküyor :D

1.7 sürümünüde destekleseydi daha hoş olurdu ?
Bir eklenti vardı ismini tam hatırlamıyorum 1.7'de eklentilerin çalışmasını sağlıyordu.
Eklentinin geliştiricisi sürüm fazla tercih edilmediği için destek sağlamamış sanırım.

Gayet güzel ve hoş bir tanıtım olmuş. 1.14.4 sunucu sahipler için gayet ideal bir eklenti gibi gözüküyor :D
Evet özellikle eklentinin animasyonları kafana göre ayarlayabiliyor olman çok iyi tamamen kişinin hayal gücüne kalıyor nasıl bir animasyon görsel şölen yapacağı :) Tek eksiği ScoreBoard olmaması ama eklentinin adı üstünde TabList eklentisi :)

tercih ettiğimi söleyemem fakat güzel bir tanıtım olmuş.

1.15 çıkmak üzere ve hala 1.7 mi oynayan var. Cidden çok saçma.
1.7 ve 1.8 sürümlerinin verdiği tat, sadelik ve stabilliği o dediğin sürümler verseydi zaten şuan piyasadaki çoğu sunucu 1.8 olmazdı.

1.7 ve 1.8 sürümlerinin verdiği tat, sadelik ve stabilliği o dediğin sürümler verseydi zaten şuan piyasadaki çoğu sunucu 1.8 olmazdı.
1.8'de hala insanların ilgisini çekecek ne kaldı ki. 1.13'de Tilki eklediler oyuna ya daha ne istiyorsunuz işte :D

1.8'de hala insanların ilgisini çekecek ne kaldı ki. 1.13'de Tilki eklediler oyuna ya daha ne istiyorsunuz işte :D
1.13 1.14 gibi sürümlerin optimizasyonu baya kötü durumda ve sunucularda laga sebep olan sürümler. Boş hayvanlar eklemek yerine optimizasyon yapılana kadar 1.8 kullanılmaya devam edilecek :d

Güzel Tanıtım olmuş.Eline Sağlık.

Güzelmiş, iş görür.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl