Çözüldü SilkSpawners Hazır Config

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

xRainBow_

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
24
Minecraft
xRainBow_

Discord:

RainBow ツ#6473

Merhabalar, sunucum için SilkSpawners pluginini kullanacağım ancak elimde hazır ve mesajları vb ayarı bir config yok. Elinde, # yerleri türkçeleştirilmiş olan bir SilkSpawners dosyası var mı? Buradan veya discord adresinen ulaşıp bana iletirse çok sevinirim.

Merhabalar, sunucum için SilkSpawners pluginini kullanacağım ancak elimde hazır ve mesajları vb ayarı bir config yok. Elinde, # yerleri türkçeleştirilmiş olan bir SilkSpawners dosyası var mı? Buradan veya discord adresinen ulaşıp bana iletirse çok sevinirim.
Kod:
# Bu satır Canavar Yaratıcıları için yeni isim belirlemek için kullanılır. Bunu iptal etmek için, mesajı Canavar Yaratıcısı olarak değiştiriniz.
spawnerName: '&e%creature% &fYaratıcı'

addedEgg: '&e%amount% &2adet &e%creature% &2yumurtası çantanıza eklendi.'
addedEggOtherPlayer: '&e%amount% &2adet &e%creature% &2yumurtası &e%player%&2 isimli oyuncunun çantasına eklendi.'
addedSpawner: '&e%amount% &2adet &e%creature% &2yaratıcısı çantanıza eklendi.'
addedSpawnerOtherPlayer: '&e%amount% &2adet &e%creature% &2yaratıcısı &e%player%&2 isimli oyuncunun çantanıza eklendi.'
noFreeSlot: '&4Çantada bunun için yeterli alan yok!'

noPermission: '&4Bu komutu kullanmaya yetkiniz yok!'
noPermissionChangingEgg: '&4Canavar yumurtalarını değiştirmeye yetkiniz yok!'
noPermissionChangingSpawner: '&4Canavar yaratıcılarını değiştirecek yetkiniz yok!'
noPermissionFreeEgg: '&4Yumurta yaratmaya yetkiniz yok!'
noPermissionFreeSpawner: '&4Canavar yaratıcısı yaratmaya yetkiniz yok!'
noPermissionViewType: '&4Canavar yaratıcısının türünü öğrenmeye yetkiniz yok!'
noPermissionChangingWithEggs: '&4Canavar yaratıcısını, yumurta ile değiştirmeye yetkiniz yok!'
noPermissionCraft: '&4Canavar yaratıcısı üretmeye yetkiniz yok!'
noPermissionPlace: '&4Canavar yaratıcısı yerleştirmeye yetkiniz yok!'

changedEgg: '&2Canavar yumurtası başarı ile &e%creature%&2 olarak değiştirildi.'
changedSpawner: '&2Canavar yaratıcısı başarı ile &e&creature%&2 olarak değiştirildi.'

playerOffline: '&4Bu oyuncu çevrimdışı.'
changingDeniedFactions: '&4Başka oyuncuların bölgesindeki yaratıcıları değiştirmeye yetkiniz yok!'
changingDeniedFeudal: '&4Başka oyuncuların krallığındaki yaratıcıları değiştirmeye yetkiniz yok!'
changingDeniedWorldGuard: '&4Canavar yaratıcısının değiştirilme işlemi WorldGuard tarafındna engellendi.'
getSpawnerType: '&2Bu bir &e%creature%&2 yaratıcısı.'
unknownArgument: '&4Tanımlanamayan argüman. Yardım için &e/silkspawners help&4 komutunu inceleyiniz.'
unknownCreature: '&e%creature% &4tanımlanamadı.'
useNumbers: '&4Lütfen 1 ile 64 arasında bir sayı belirtiniz!'
noConsole: '&4Bu komut konsol üzerinden kullanılamaz!'
configsReloaded: '&2Ayar dosyası başarıyla yenilendi!'

spawnerBroken: '&e%creature% &2yaratıcısı başarıyla kırıldı.'
spawnerPlaced: '&e%creature% &2yaratıcısı başarıyla yerleştirildi.'
placingDefault: '&eVarsayılan canavar yaratıcısı yerleştiriliyor (Bu yaratıcı geçersiz veya iptal edilmiş olabilir)'

informationOfSpawner1: '-- Canavar Yaratıcısı --'
informationOfSpawner2: '-- Tür: %creature% --'
informationOfSpawnerBar: 'Canavar Yaratıcısı, Tür: &e%creature%'

spawningDenied: '&e%creature% &4çağırılamadı!'
spawning: '&e%creature% &2çağırılıyor.'
noSpawnerHere: '&4Bu yaratıcı buraya yerleştirilemez çünkü üzerindeki blok tarafından engelleniyor.!'

lookAtSpawner: '&4Direkt olarak yaratıcıya bakmalısınız.'
# Buradaki cümlenin tam bir Türkçe karşılığı yok, tam olarak nasıl çevireceğimden emin olamadım.
# Direkt olarak chicken translate dediğimiz yani cümlede ne yazıyorsa direkt yazdığı gibi çevirmeye çalıştım.
spawnerNotDeterminable: '&4Elinizde bir canavar yaratıcısı veya yumurtası yok veya bir elinizde yumurta diğer elinizde yaratıcı yok. Lütfen birini boşaltınız!'

help: |-
  '&7------&6SilkSpawners v%version% Yardım Menüsü&7------'
  '&e/ss help &7- &2Yardım menüsünü gösterir.'
  '&e/ss list|all &7- &2Tüm uygun canavarları gösterir.'
  '&e/ss view &7- &2Bakılan yaratıcının bilgilerini gösterir.'
  '&e/ss reload|rl &7- &2Ayar dosyalarının yeniden yüklenmesini sağlar.'
  '&e/ss change <canavar> &7- &2Tuttuğunuz veya baktığınız canavar yaratıcısının türünü değiştirir.'
  '&e/ss give|add <oyuncu> <canavar> [miktar] &7- &2Oyuncuya yaratıcı veya yumurta verir. (Miktar isteğe bağlıdır.)'

Teşekkür ederim. Konu kilit <3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl