Çözüldü SİLKSPAWNER PLUGİNİ ; ÇIKAN MOBLAR SALDIRMIYOR.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan clipsocore
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.600
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

clipsocore

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
55
ARKADAŞLAR SİLKSPAWNER KULLANIYORUM. FAKAT SPAWNER DAN ÇIKAN ZOMBİLER SALDIRMIYOR ?

Hmm.. yaratıcılık modunda olabilir misin?

Hayır , Oyuncularada, Survival modundada saldırmıyor. ama yumurta ile zombi koyunca yumurta ile koyduklarımız saldırıyor.

Eklenti listesini atarmısınız?

Merhaba, tam olarak hatırlamıyorum fakat muhtemelen bu sorun ASkyBlock dünyasında oluyor. ASkyBlock config dosyasına girip HURT_MONSTERS kısmı false ise true olarak değişip dener misiniz?

Spigot.yml dosyasındaki
Kod:
nerf-spawner-mobs: true
ayar böyleyse
Kod:
nerf-spawner-mobs: false
olarak değiştir.

Soracağım diğer şey moblar oyuncularla direkt olarak ilgilenmiyor yani onlara vurmaya çalışmıyor mu ?
Yoksa vurmaya çalışıp sadece hasar mı veremiyor?

Soracağım diğer şey moblar oyuncularla direkt olarak ilgilenmiyor yani onlara vurmaya çalışmıyor mu ?
Yoksa vurmaya çalışıp sadece hasar mı veremiyor?

Hiç Ilgilenmiyor. Vurmaya Bilen Yeltenmiyor .

Sunucunu tamamen kopyala ve jar dosyalarını bırak sadece tüm dosyaları sil bu şekilde başlat eğer böyle yaptığında moblar vuruyorsa yaptığın bir ayar yüzünden olabildiğini anlamış oluruz eklentilerinde mobların sana vurmamasını sağlayacak birşey göremedim mesela friendlymobs tarzı eklentiler kullandığını düşündüm ama gerçekten garipmiş eğer dosyaları sildiğinde hala devam ediyor ise sunucu ayarlarında yada plugin ayarlarından kaynaklı olduğundan emin olmuş oluruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl