Skript Paylaşımı Silinmiş Skriptler - Tek bir komut ile silinen skriptleri görün.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Lord.sk

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
28
silinmişskriptlerlogo.png

Skript basitçe anlatmak gerekirse. Her sunucu açılışında hafızasına almadığı tüm skriptleri hafızasına alıyor ve bir komut sayesinde plugins/Skript/scripts klasöründe bulunmayan skriptleri gösteriyor.
Kısaca, silinmiş skriptleri gösteriyor.

Addon: skUtilities​
Kod:
on load:
    loop directory "plugins/Skript/scripts"'s files:
        if {silinmisskriptler::*} contains file loop-value's name:
            add 1 to {_smartfix}
        else:
            add file loop-value's name to {silinmisskriptler::*}
command /silinmis-skriptler:
    permission: skript.kullan
    trigger:
        set {_e::*} to {silinmisskriptler::*}
        loop directory "plugins/Skript/scripts"'s files:
            remove file loop-value's name from {_e::*}
        message "&f%amount of {_e::*}% &cskript silinmiş! &bSkript &fadları: &a%{_e::*}%"
Screenshot_4.png

Son düzenleme:
Buna ne gerek var anlamıyorum :D ama güzel skript ellerine sağlık kurallara göre 3 resim şart buna ne resim eklersiniz bilmem size kalmış

Buna ne gerek var anlamıyorum :D ama güzel skript ellerine sağlık kurallara göre 3 resim şart buna ne resim eklersiniz bilmem size kalmış
Geliştiriciler için kodlandı. Pek gereği yok. Canım sıkıldı, yapayım dedim. xd.
Güzel sözleriniz için teşekkürler.

UuUu Büyüleyici güzel skript

Admiiinn silin la şu konuyu. Abi tamam bak skripte karşı falan değilim ama yani gereksiz. Başlı başına gereksiz. Çok iyimser yaklaşayım.

Diyelim ki bu skripti yazarken amaçladığın şey VDS'ye girmeden oyun içinden yönetmek olsun. Yine saçma :D. Lütfen kendi kendini raporlar mısın :D

Admiiinn silin la şu konuyu. Abi tamam bak skripte karşı falan değilim ama yani gereksiz. Başlı başına gereksiz. Çok iyimser yaklaşayım.

Diyelim ki bu skripti yazarken amaçladığın şey VDS'ye girmeden oyun içinden yönetmek olsun. Yine saçma :D. Lütfen kendi kendini raporlar mısın :D
Kral yine iş başında :D​

Son düzenleme:

skripti yazarken bir şey amaçlamadım
canım sıkıldı bende yazayım dedim

Son düzenleme:
Screenshot_3.png

google şimdi yalan mı söylüyor?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl