Çözüldü Silinen Npc Komutları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

H4sanTV

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
17
Minecraft
H4sanTV

Discord:

H4sanTV

Selam 1 haftadır anlayamadığım şekilde npc komutları siliniyor sabah komutları ekliyorum akşam eve geliyorum örneğin rütbe npcsinin komutu silinmiş görev npcsinin komutları silinmemiş citizensi güncelledim eskiden commandnpc si kullanıyordum onda hata oluşuyordur diye citizenscmd yükledim hata devam ediyor cmd üzerinde herhangi bir hata vs. yok yardım edecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

Clearlagg eklentin iskelet, zombi, köylü gibi mobları sildiği için hata oluşuyor olabilir.​

Merhaba,
Selam 1 haftadır anlayamadığım şekilde npc komutları siliniyor sabah komutları ekliyorum akşam eve geliyorum örneğin rütbe npcsinin komutu silinmiş görev npcsinin komutları silinmemiş citizensi güncelledim eskiden commandnpc si kullanıyordum onda hata oluşuyordur diye citizenscmd yükledim hata devam ediyor cmd üzerinde herhangi bir hata vs. yok yardım edecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
Kullandığınız NPC'leri kaldırıp yeni bir NPC oluşturmayı deneyin, düzelmezse test bir sunucu açın ve orada sadece Citizens eklentisini kullanın ve test edin. Aynı hatayı test sunucusunda almazsanız kullandığınız bir eklenti bu hataya neden oluyordur. Ayrıca latest.log dosyasını paylaşır mısınız, sizin göremediğiniz bir hata olabilir.

Sorun çözüldü gelecekte bakacak arkadaşlar için bilgi arkadaşlar npclere komut vermek için ek eklentiye ihtiyacınız yok citizensin kendi npcye komut verme komutları mevcut komutları bu sayfadan görebilirsiniz.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
citizens hariç başka komut verme eklentisi kullanırsanız böyle hatalar yaşamanız olası.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl