Sıkılmadınız mı Artık!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Lilith Magnolia

Minecraft Developer & Pluginer
Elmaslar
64

Discord:

Lilith Magnolia#3705

Arkadaşlar gerçekten artık türkiye içinde güzel bir minecraft sunucusu kalmadı gerçekten sıkılmadınız mı sürekli op skyblock açıyorsunuz ne anlıyorsunuz bundan artık op skyblock sunucu görmekten midem bulandı minecraftı bırakıcam yeter artık lütfen biraz özünüze güvenin biraz içinizden gelen bişey yapın türkiye olarak herşeyde zaten aşağıdayız ama lütfen yani artık emek faction ya da pvp sunucusu da yok size bunu tam olarak ifade edemesem de gerçekten üzülüyorum saygılarla

Katılıyorum, artık baydı. Şu son zamanlarda, "Anarşi" denilen sunucu türü ön plana çıkmaya başladı. Belki de yakın zamanda dengeler değişir.

Emekmi İstiyorsunuz? Öyleyse Sunucuma Ekliyeceğim Şuanık Benim Sunucumda Yeni Başladı ve OpSky ve OpFac Açtım çok Tutuyor diye ama ben zaten sunucuma 4 türlü oyun ekliyecektim sadece emek sky ve emek fac ve opsky op fac SkyBlock tıklayınca lobide seçme cıkacaktı diyecekti çalışıp gelişmekmi yoksa bir komutla büyümekmi diye

Geliyoruz ;)

Umarım dilediğiniz şekilde bir sunucu bulabilirsiniz.

Umarım dilediğiniz şekilde bir sunucu bulabilirsiniz.
Sunucu aramıyorum artık insanlar kaliteli bir şeyler yapmasını istiyorum hep aynı şeyler görmekten midemiz bulandı

Aslında olay sunucu sahiplerinde değil leş kitlede adakit alıp saatlerce afk kalacak arkasından hayatsız bir velet olarak görevini yerini getirip tüm gün boyunca elmas blok , end bloğu ya da sünger bloğunu adasına koyacak.
Artık neresi daha kaliteliyse oraya değil de neresi daha çok spawner veriyorsa oraya gidiliyor.

Olay sunucu sahiplerinde, sadece kitlede değil. Farklılık olsun, ama tutmaz diye kimse Op sunuculardan başka bir şey açmıyor. Tek şey tutması yöneticiler için. Bunun en büyük örneği var zaten forumda.
Adamlarda sunucum tutsun oynansın diyor bunun için en kısa yolda op sunucu açmak. 2 tarafında değişmesi lazım işte ama bu kitle böyle olduğu sürece 2 tarafta aynı olacak.

LeaderMine-com dene istersen siteden kayıt olup emek faction.

Dostum şöyle belirteyim sana hitap edecek kitlen olmazsa bu işte olmaz. İlk önce kitlenin zihniyeti değişmesi lazım arz talep yönetimiyle olur bu işler kitle neyi arz ediyorsa biz sunucu sahipleri ona yöneliriz. İnsanlar neyden zevk alıyorsa ona yönelir, zevkler ve renkler tartışılmaz.

İyi forumlar.

Dostum şöyle belirteyim sana hitap edecek kitlen olmazsa bu işte olmaz. İlk önce kitlenin zihniyeti değişmesi lazım arz talep yönetimiyle olur bu işler kitle neyi arz ediyorsa biz sunucu sahipleri ona yöneliriz. İnsanlar neyden zevk alıyorsa ona yönelir, zevkler ve renkler tartışılmaz.

İyi forumlar.
Haklısınız fakat bu kitleyi değiştiricek sunucu sahipleridir. Önceden op skyblock var mıydı?! İnsanlar her zaman yeniliğe açıktır eskisi gibi olmasa da bu kitleyi ve devri değiştirebileceğimizi umuyorum. "O pencereden atlıyo diye, sende atlamak zorunda değilsin."

Zamanla değişti her şey, önceden emek sunucular tutardı şimdi saçma Youtube adamlarının çektiği OP diye kastettiğimiz sunucular tutmaya başladı. Her şey önceden güzeldi bee :'(

Discord yazılım topluluğumuzun dün gece eğlencesine açtığı vanilla survival sunucumuz var. Gelmek istersen diye aşağıya link bırakıyorum:

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl