Sol Reklam

Sigara içiyor musunuz?

İçiyor musun?

• Evet

Oylar: 9 36,0%
  • Hayır

Oylar: 16 64,0%

• Oy Verenler
    25

Furkan Doğan

Shining bright like a diamond.
Topluluk Yöneticisi
Elmaslar
203
Puanlar
3.580
Minecraft
FurkanDogan

Discord:

furkandogan.

Sigara içiyor musunuz? içiyorsanız bu durumdan pişman mısınız? bırakmayı denediniz mi? beraber tartışalım :) ben içiyorum :(

İçiyorum ve pişman değilim iyi ki de içiyorum çünkü iyi gelen tek şey o :D

Paşalar gibi içiyorum, içmeyi de kesmeyeceğim. Sigara kadar güzel bir şey yok. Dozunda içiyorum ki; daha sonra reklamlara sağlığa zararlı olarak tanıtılmasına bir nebze önleyim.

Paşalar gibi içiyorum, içmeyi de kesmeyeceğim. Sigara kadar güzel bir şey yok. Dozunda içiyorum ki; daha sonra reklamlara sağlığa zararlı olarak tanıtılmasına bir nebze önleyim.
Dozu ne kadar hocam :) ben günde 2-3 tane içmekteyim

Malesef. Ayrıca iftar sonrası ilk sigaranın verdiği etkiye de hastayım iyi oluyor

İçiyorum, maalesef mi desem demesem mi bilemedim

İçiyorum fakat dozunda denilebilir günde 1 paket bitiyor

Şaşırtıcı gelebilir ama normal sigara daha hiç içmedim, şöyle bi bakınca da kötü kokulu gereksiz birşeye benziyor. Ama puff, elfbar vesaire kullandığım olmuştu. Onların hem kokusu kötü değil hemde hiç değilse bi aroması var. Ki kendime bi sınır koyarsam uyan biriydim, günde 25-30 cekiyodum max. Şuan ise kullanmıyorum. Olmasa da olur.

Sigaranın her iki türlüsünü içiyorum.

içiyorum bırakmayı hıc denemedımpişmanda deılım sigara yerınde ve zamanında ıyıdır ne hava atmak ıcın ıcmelı nede mılletı rahatsız etmek ıcın sınırını yatıstırması ıcın veya kahveyle keyf olsun dıye ıcılmelı benım gorusum bu

İçmiyorum, Sporcu olduğum için içmemeyi tercih ediyorum.

Neden altınlarını Discord sunucumuzda kazmıyorsun? TIKLA VE KATIL!