Emirhan GÜR
KACAK OYUNCU | play.kacakoyuncu.com
- Elmaslar
- 75
- Minecraft
- iEmirhanGur
Discord:
emirhangur#9572
emirhangur#9572
Çakmalobiye giriş yapılmış mı eğer çakmalobiye giriş yapılmadan direkt olarak lobiye giriş yaptıysa port açığını kullanmıştır.Dün akşam saatlerinde hesabıma girilmiş fakat ben deilim şifrem çok zor yani baya zor sunucum bungeecord çakma lobi ve skyblocktan olmuşmakta nasıl oluyor yapıyorlar bir çare bulalım lütfen.
emirhangur#9572
Bilmiyorum dostum.Çakmalobiye giriş yapılmış mı eğer çakmalobiye giriş yapılmadan direkt olarak lobiye giriş yaptıysa port açığını kullanmıştır.
Kimse bilmiyor şifreyi.FKOD eklentisini kullanabilirsiniz. @ForestEdge tarafından yapılmış bulunmakta.
Onun hariçinde şifreniz bulunması yakın akrabanız, arkadaşınız ve ya herhangi biri tarafından kolayca bulunabilir. Şifrenizi hergün değiştirebilirsiniz.
Serveriniz ortak ise loglardan girip bakabilir, loglardan en son giriş yapan İP üzerinden kimin yağtığını bulabilirsiniz.Bilmiyorum dostum.
Kimse bilmiyor şifreyi.
emirhangur#9572
EvetIPWhitelist, batihost koruma gibi pluginler sunucuda yüklü mü ?
Keyubuyla iletişime geçtim ilgileniyorlar bakalım inşalla çözerlerServeriniz ortak ise loglardan girip bakabilir, loglardan en son giriş yapan İP üzerinden kimin yağtığını bulabilirsiniz.
Logları inceleyin, çakmalobiye giriş yapılmış mı eğer yapılmadıysa port açıklarını kullanmıştır. IPWhitelist kullanıyorsan bence batihost korumaya geç. IPWhitelist'in bir çok açığı var.Evet
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
Keyubuyla iletişime geçtim ilgileniyorlar bakalım inşalla çözerler
emirhangur#9572
IPWhitelist açığından dolayı olduğunu tahmin ediyorum.
Ne gibi bir açık var ?Logları inceleyin, çakmalobiye giriş yapılmış mı eğer yapılmadıysa port açıklarını kullanmıştır. IPWhitelist kullanıyorsan bence batihost korumaya geç. IPWhitelist'in bir çok açığı var.
emirhangur#9572
Aynıları var zaten :D
İlk önce şifrenizi en az 20-30 haneli Büyük harf, küçük harf ve sayı içeren bir şifre yapın. Daha sonra güvenli kod skriptini yükleyin. Güvendesiniz!
MrSpy#0112
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!