Bulundu şifre girme şifre özelleştirme

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Erenis
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 91
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Erenis

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Yasaklandı
Elmaslar
2
Minecraft
neymar
merhaba ben bir authme gibi kayıt olma login plugini arıyorum ama bu plugin sade olmasın istiyorum ekranda yazı yazsın ne yazcagını ayarlayabilirim demek istediğim alta fotoları bıraktım bu şekilde olsun istiyorum ama paralı olmasın ücretsiz bi şekilde yaparsam çok iyi olur teşekkürler

1. Görsel

2. Görsel

Merhaba, LimboAuth kullanabilirsiniz.

benim dediklerimi destekleyen bildiğiniz eklentilerin hepsini solermisin hepsini deniyeceğim
LimboAuth ve LibreLogin tavsiye ederim, diğer eklentiler güvenlik açısından pek güvenli olmayabilir.

librelogin kullanıcağım ama ayarlarını nasıl yapabilirim nerden ayarlıyabilirim fotolardaki gibi olcak sadece yazılar değişicek

librelogin kullanıcağım ama ayarlarını nasıl yapabilirim nerden ayarlıyabilirim fotolardaki gibi olcak sadece yazılar değişicek
LimboAuth kullanmama sebebiniz nedir ? Yapılandırması çok basit ve çok hızlı güvenli bir eklenti, özel bir sebebi yoksa LimboAuth kurun.

Velocity sunucunuza limboapi ve limboauth eklentilerini kurun, dil dosyasından bu metinleri düzenleyebilirsiniz.

tavsiyeniz için teşekürler ama librelogin kullanmak istiyorum sebebi yok ama o kalsın ya

tavsiyeniz için teşekürler ama librelogin kullanmak istiyorum sebebi yok ama o kalsın ya
- Velocity'yi kapatın.
- Jar dosyasını indirin ve eklentiler klasörünüze yerleştirin.
- Proxy'yi başlatın.

- Konsola şu şekilde bir mesaj yazdırılacaktır:
[16:39:51 INFO] [librelogin]: Loading configuration...
[16:39:51 WARN] [librelogin]: !! A new configuration was generated, please fill it out, if in doubt, see the wiki !!

eğer bu mesajı gördüyseniz config dosyasını ve dil dosyasını düzenleyerek kullanmaya başlayabilirsiniz.

Konu çözüldüğünde raporlamayı unutmayın, iyi forumlar.

tamamdır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl