Pirate Islands isimli bir sunucu hazırlığındayım.Çoğu şey için skript kullandım bazı yerlerde ise lag olmaması açısından pluginlerden yararlandım.Ben sunucuma fikirler ariyorum çünkü bu sunucuda herşeyi 0'dan yapıyorum.Hepimiz Skyblock oynamışızdır bu sunucuda ona benziyor fark ise Kendi tasarladığımız adalardan olusuyor ve denizde geçiyor.Adamızda bir adetde Bilgisayarımız mevcut.Bilgisayar bize görev veriyor, etkinliklere girişimizi sağlıyor, minioyunlara ısınlıyor, ada ayarlarımızı yaptırıyor.
Benim sizden istediğim ne tür şeyler eklenebilir.Altda liste vericem aradığım fikirlerle ilgili:
-Ne Tür Görevler Olmalı?
-Minioyunlar neler olmalı?
-Neler Eklenebilir?
-Arena olmalımı?
-Boss olmalımı?
Oluşan Adamız:
Bilgisayar (Aynı zamanda kola tıklayınca menü açılıyor):
Daha bitmemiş spawn:
Heryer Deniz başka ada yok merak etmeyin.Onun dışında Ayarlar kısmı yapıldı.
Sizin ayarlayabileceğiniz ayarlar:
-Mob Dogmasini ac/kapa
-Ziyaretci Girişini ac/kapa
-Pvp ac/kapa
Otomatik Ayarlar:
Oyuncuyu Adaniza yardimci yapmadiginiz taktirde
-Sandıkları açamaz
-blok koyamaz
-blok kıramaz
-Tuşlara dokunamaz, basamaz
-Eşya çerçevelerini kıramaz (ok, kartopu atarak)
-Tnt patlatamaz
Yeni Eklenen Özellikler
-Ocak kaldırıldı.Onun yerine kazan konuldu.
-Yemekler kazan ile pişiriliyor.Kazanın altında ateş yakıyoruz ve pişirmek istediğimiz yemekle sağ tıklıyoruz.Yeni yemeklerde eklendi.
-Bir adaya girdiğinizde adanin bilgileri çıkıyor.Ada Sahibi ve Yardimcilari..
-Adaya bir oyuncu girdiğinde yazacak mesaji değiştirebiliyorsunuz.
-Bir adayı ziyaret edebiliyorsunuz.(Ziyaret ayarları oyuncunun açık ise)
-Ada mesafelerinde 15 blok bosluk bırakıldı.
Otomatik Etkinliğimizin ilk oyunu bitirdim.Etkinlik her 20 dakikada (belki 10 dakikaya düşürebiliriz) baslıyor.Etkinlik basladıgında /gir yazarsanız etkinlige giriyorsunuz.Yalnız oyun basladıysa etkinlige giriş yapamıyorsunuz.1 kez etkinliğe giripde tekrar giremezsiniz.
Oyun adı: Patlayan Zombiler
Bilgi: Oyun alanında doğan zombilerden kaçmaya calısıyorsunuz.Zombi size vurursa patlıyor ve siz havaya ucuyorsunuz.(canınızın yarısı kadarı gidiyor) Eğer oyun sonuna kadar hayatta kalırsanız (illa tek kişi hayatta kalcak diye birşey yok) ödül kazanıyorsunuz.Zombiler ölümsüzdür ve hızları yükseltirmiştir.Oyun yaklasık 2-3 dakika sürüyor ama 3 dakika boyunca hiç durmamanız gerekiyor durursanız ölürsünüz.Ödül olarak 10 toprak veriyor.Toprakları marketde satma yerine sadece etkinliklerde vermeyi düşünüyoruz.
Ayrıca /etkinlik yazarak sonraki etkinlige ne kadar süre kaldıgını öğrenebiliyorsunuz.
Benim sizden istediğim ne tür şeyler eklenebilir.Altda liste vericem aradığım fikirlerle ilgili:
-Ne Tür Görevler Olmalı?
-Minioyunlar neler olmalı?
-Neler Eklenebilir?
-Arena olmalımı?
-Boss olmalımı?
Oluşan Adamız:
Bilgisayar (Aynı zamanda kola tıklayınca menü açılıyor):
Daha bitmemiş spawn:
Heryer Deniz başka ada yok merak etmeyin.Onun dışında Ayarlar kısmı yapıldı.
Sizin ayarlayabileceğiniz ayarlar:
-Mob Dogmasini ac/kapa
-Ziyaretci Girişini ac/kapa
-Pvp ac/kapa
Otomatik Ayarlar:
Oyuncuyu Adaniza yardimci yapmadiginiz taktirde
-Sandıkları açamaz
-blok koyamaz
-blok kıramaz
-Tuşlara dokunamaz, basamaz
-Eşya çerçevelerini kıramaz (ok, kartopu atarak)
-Tnt patlatamaz
Yeni Eklenen Özellikler
-Ocak kaldırıldı.Onun yerine kazan konuldu.
-Yemekler kazan ile pişiriliyor.Kazanın altında ateş yakıyoruz ve pişirmek istediğimiz yemekle sağ tıklıyoruz.Yeni yemeklerde eklendi.
-Bir adaya girdiğinizde adanin bilgileri çıkıyor.Ada Sahibi ve Yardimcilari..
-Adaya bir oyuncu girdiğinde yazacak mesaji değiştirebiliyorsunuz.
-Bir adayı ziyaret edebiliyorsunuz.(Ziyaret ayarları oyuncunun açık ise)
-Ada mesafelerinde 15 blok bosluk bırakıldı.
Otomatik Etkinliğimizin ilk oyunu bitirdim.Etkinlik her 20 dakikada (belki 10 dakikaya düşürebiliriz) baslıyor.Etkinlik basladıgında /gir yazarsanız etkinlige giriyorsunuz.Yalnız oyun basladıysa etkinlige giriş yapamıyorsunuz.1 kez etkinliğe giripde tekrar giremezsiniz.
Oyun adı: Patlayan Zombiler
Bilgi: Oyun alanında doğan zombilerden kaçmaya calısıyorsunuz.Zombi size vurursa patlıyor ve siz havaya ucuyorsunuz.(canınızın yarısı kadarı gidiyor) Eğer oyun sonuna kadar hayatta kalırsanız (illa tek kişi hayatta kalcak diye birşey yok) ödül kazanıyorsunuz.Zombiler ölümsüzdür ve hızları yükseltirmiştir.Oyun yaklasık 2-3 dakika sürüyor ama 3 dakika boyunca hiç durmamanız gerekiyor durursanız ölürsünüz.Ödül olarak 10 toprak veriyor.Toprakları marketde satma yerine sadece etkinliklerde vermeyi düşünüyoruz.
Ayrıca /etkinlik yazarak sonraki etkinlige ne kadar süre kaldıgını öğrenebiliyorsunuz.