Yardım Sıfırdan Sunucu

Kadir Yiğit

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
71
Minecraft
kadiryigit
X
https://twitter.com/kkadiryigit

Discord:

kkadiryigit

Latest Log Dosyası
-
Spark Rapor Linki
-
Herkese selamlar,

Yıllar sonra Minecraft'a geri dönüş sağladım ve Türkiye piyasasında eski günleri andıran ancak yeni bir soluk katacak bir sunucu açma hedefim var. Sizce sürümü ne yapmalıyım hangi modda açmalıyım Skyblock mu yoksa Survival tarzında bir sunucu mu ben baya eskide kaldığım için biraz beni güncellerseniz çok sevinirim.

Şimdiden dönüş yapanlara ve yardımcı olanlara teşekkürlerimi sunuyorum.

Herkese selamlar,

Yıllar sonra Minecraft'a geri dönüş sağladım ve Türkiye piyasasında eski günleri andıran ancak yeni bir soluk katacak bir sunucu açma hedefim var. Sizce sürümü ne yapmalıyım hangi modda açmalıyım Skyblock mu yoksa Survival tarzında bir sunucu mu ben baya eskide kaldığım için biraz beni güncellerseniz çok sevinirim.

Şimdiden dönüş yapanlara ve yardımcı olanlara teşekkürlerimi sunuyorum.
Ben olsam şu an 1.21.x tabanlı bir Survival sunucusu açardım

Türkiye de klasik SkyBlock kitlesi hala var ama piyasa çok doymuş durumda yeni bir SkyBlock sunucusunun öne çıkması için gerçekten farklı sistemler ve ciddi bir içerik üretimi gerekiyor buna karşılık RPG öğeleri eklenmiş ekonomili ve kaliteli bir Survival sunucusu son dönemde oyuncuların daha çok ilgisini çekiyor bana göre iyi forumlar

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl