Bulundu Sıfırdan özel yaptırılan skyblock sunucuma yatırımcı ortak arıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

OzgurKurt

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
1
Minecraft
OzgurKurt

Discord:

ozgurkurt.

Merhabalar daha önce açmış olduğum skyblock sunucusu plugin paketindeki hatalardan dolayı askıya alıp hizmet vermeyi durdurmuştuk. Şimdi 2 aylık sıfırdan paket hazırlanma süreci bittiği ve her şeyin hazır olduğu için sunucuyu tekrar açmak istiyorum. Ama kişisel bir takım değişikliğe gittiğim ve nişanlanma sürecinde olduğum için sunucu için herhangi bir şuan reklam bütçesi ayıramıyorum. Bu sebeple sunucuma yatırımcı ortak arıyorum reklamlar için.

Pakette bir çok ücretli ve lisanslı plugin mevcut.
LeaderOS en yüksek paketi mevcut.
Alan adı, domain vb. her şey hazır.

Bütçe ayırabilecek ve ortaklık konusunda sorun yaşatmayacak +18 kişiler bana buradan mesaj yoluyla veya discorddan ulaşabilir.

DC: ozgurkurt.

Son düzenleme:
arayış devam ediyor

arayış sürüyor

Ben olurum tek sıkıntı bu ay yani nisan ayına kadar ödeyemem elimde dekont kanıtlar var inanmazsan diye neye diye sorarsan elimde biride böyle ortak olmak istemişti sonra kandırmıştı ama size güvendim ondan isterseniz telefon numaramı veririm güven olsun diye

Ben olurum tek sıkıntı bu ay yani nisan ayına kadar ödeyemem elimde dekont kanıtlar var inanmazsan diye neye diye sorarsan elimde biride böyle ortak olmak istemişti sonra kandırmıştı ama size güvendim ondan isterseniz telefon numaramı veririm güven olsun diye
discorddan ekleyin isterseniz görüşelim

Merhabalar keşke yaptırdığınız paketten görseller de atsaydınız piyasada çok fazla ortaklık vaadiyle dolandırma yaşanıyor güvence olurdu insanlara da

Merhabalar keşke yaptırdığınız paketten görseller de atsaydınız piyasada çok fazla ortaklık vaadiyle dolandırma yaşanıyor güvence olurdu insanlara da
Merhabalar, ilgili paket biz tarafından yani tamamen Nourse Project tarafından sıfırdan hazırlanmıştır. Kendisinin dolandırıcı olması mümkün değildir.

Merhabalar, ilgili paket biz tarafından yani tamamen Nourse Project tarafından sıfırdan hazırlanmıştır. Kendisinin dolandırıcı olması mümkün değildir.
Tebrik ederim elinize sağlık elbette dolandırıcı demedim arkadaşa zaten ama tanıdığım birinin başına geldiğinden kendi adı üzerinden de prim vb. kasmalarına mahal vermemek için tamamen dolandırıcı ithamında bulunamam kimseye <3

Tebrik ederim elinize sağlık elbette dolandırıcı demedim arkadaşa zaten ama tanıdığım birinin başına geldiğinden kendi adı üzerinden de prim vb. kasmalarına mahal vermemek için tamamen dolandırıcı ithamında bulunamam kimseye <3
Değerli yorumunuz için teşekkür ederim, Sadece öyle dolandırıcı vs. gibi düşünen arkadaşlar için yazmak istedim, İyi Forumlar.

elinize kolunuza sağlık ve yorumunuz için teşekkür ederim <3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl