Bulundu Sıfırdan minecraft sunucusu açacagım ve;

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ivaishere

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Minecraft
iva

Discord:

ivaishere

KONUYA BAŞLAMADAN ÖNCE LÜTFEN 14 15 YAŞINDAKİ ARKADAŞLAR ULAŞMASIN RİCAMDIR !

Arkadaşlar herkese merhabalar;
Ben Volkan 21 yaşındayım kendi çapımda yayınlar açıyorum
Sunucunun hub olacağı dışında hiçbir şey kesin değil değerli yetkili ekibimiz ile fikir alışverişi yaparak güzel bir sunucu yaratmak istiyorum
Maddiyat olarak hiçbir sıkıntım bulunmadıgından dolayı sunucumuzu sürekli boostlayarak bir çok üyeye erişmeyi planlıyorum
Discord üzerinden vereceğimiz destek sayesinde bütün oyuncuların güzel ve huzurlu bir şekilde oynamasını istiyorum
Sunucuya alacagımız yetkili arkadaşların hiçbir şekilde iş ayrımı yapmadan gerekirse admin build yapar gerekirse builder rehberlik yapar böyle bir kadro istiyorum sunucuda sanki yetkili değil de sahibiymişsiniz gibi değer vermenizi istiyorum

! Sunucu içerisinde gerçek para ile erişebilecek (P2W OLMAYAN) bir çok skin/kanat/font gibi şeyler olacak bu satın alımlar ise tamamıyla sadece banka kesintisi düşülmüş hali ile yetkili ekibe paylaştırılacaktır !

Dediğim gibi sunucunun sıfır olmasından dolayı ilk zamanlar fazla zaman harcayabiliriz mental ve fiziksel yorulabiliriz ama merak etmeyin karşılığını alacağınızdan süpheniz olmasın. (sırf para için yetkili olacak insanlar uzak dursun)

Değerli vaktinizi ayırdığınız için teşekkür ederim.

Olası bir ihtimalde lütfen yorum atmayınız pek aktif değilim discord üzerinden ulaşabilirsiniz.

DISCORD : ivaishere

Moderatör tarafından düzenlendi:
Aradığınız kiriterlerde insanlar bulmak imkansız diyebilirim.

Aradığınız kiriterlerde insanlar bulmak imkansız diyebilirim.
Yoo pekte zor değil, size bir tane tasarımcı yönlendirdim sizin konuşma stilinize uygun bir biçimde sohbet ilerletti fakat tasarım yeteneğinin ne ara Minecraft bilgisiyle paralel tutulması gerektiğini anlamış değiliz hala..
Kalite kaliteyi çeker ilk önce kendinizden değişime başlarsanız emin ol o istediğiniz kriterdeki insanlar kendileri yazar.

Son düzenleme:
yo imkansız diye bir şey yoktur.
Size şöyle aciklim kısaca adminin rehberlik işini yapmak sacma gelir kimseye bu şartlarda çalışacağını düşünmüyorum Rehberin modluk modlugun admin mimarın rehberlik yaptığını ben bu zamana kadar görmedim açıkça dostum

Size şöyle aciklim kısaca adminin rehberlik işini yapmak sacma gelir kimseye bu şartlarda çalışacağını düşünmüyorum Rehberin modluk modlugun admin mimarın rehberlik yaptığını ben bu zamana kadar görmedim açıkça dostum
Öncekllikle değerli yorumun için teşşekürler ama imkasnız diye bilememiz için o olayın olma ihtimalinin olmaması lazım ve yardım sever insanlar mevcut misal ben sorunu olan bir çok kişiye yardımcı olurum düzgün bir insan olduğu sürece gidip plugin yazdığımda oldu insanlar için

Öncekllikle değerli yorumun için teşşekürler ama imkasnız diye bilememiz için o olayın olma ihtimalinin olmaması lazım ve yardım sever insanlar mevcut misal ben sorunu olan bir çok kişiye yardımcı olurum düzgün bir insan olduğu sürece gidip plugin yazdığımda oldu insanlar için
Evet ama sana nasıl açıklasam şöyle anlatim sana kısa ve öz sen gidip bireysel iyi insanlara yardım ediyorsun ama konuda ki olay farklı arkadaş diyor ki Admin build yapacak mimar rehberlik yapacak ben buna imkansız dedim admin seviyesindeki adsm neden build yapsın build yapan adam niye rehberlin yapsın bana saçma gelen bu ( Ayriyeten konuya bakınca para için gelecekler gelmesin diyip , Para sıkıntım yok diyor , ve sunucu geliri ekibe diyor )

Arkadaşlık isteği iletim dc:Remora

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl