Bulundu Sıfırdan Map Yapıyoruz Builder Lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

alperen772

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
7N2zXm.png

Yeni açacağımız factions server için özgün bir map yapmak istiyoruz.
Sizden belli warpları talep edeceğiz sonrasında bunları MCEdit ile map haline getireceğiz.
Builder olarak çalışma arkadaşları arıyoruz. Çeşitli warpları dizayn edebilecek, build yeteneği üst seviye olan arkadaşlar;
Boş zamanınızı değerlendirmek ve açılacak serverda builder olabilmek için:

7N2zXm.png

aga ben olabilirim bilgiliyim
[Adınız] :Batuhan
[Yaşınız] :18
[Nerelisiniz] :Giresun
[Minecraft Bilgi düzeyiniz] [10 Üzerinden] :9
[Hangi mevkiide olmak istersiniz] :Moderator
[Bize kendinizden bahsedermisiniz] :Anlayışlı oyuncularla alakalı görgü kurallarına uyan... saygılı
[Yetkili olduğunuz mevkiinin yapması gereken sorumlulukları nelerdir] : Oyuncularla iyi anlaşmak admin veya kurucuya yardım etmek wg atmada
[Sabırsız birimisiniz] : Hayır gayet sabırlıyım
[Sizinle yolumuzu ayırırsak, sunucumuzda ne gibi işlemler uygularsınız] : Allah Büyüktür der sw ye oyuncu olarak devam ederim

aga ben olabilirim bilgiliyim
[Adınız] :Batuhan
[Yaşınız] :18
[Nerelisiniz] :Giresun
[Hangi mevkiide olmak istersiniz] :Moderator
[Bize kendinizden bahsedermisiniz] :Anlayışlı oyuncularla alakalı görgü kurallarına uyan... saygılı
[Yetkili olduğunuz mevkiinin yapması gereken sorumlulukları nelerdir] : Oyuncularla iyi anlaşmak admin veya kurucuya yardım etmek wg atmada
[Sabırsız birimisiniz] : Hayır gayet sabırlıyım
[Sizinle yolumuzu ayırırsak, sunucumuzda ne gibi işlemler uygularsınız] : Allah Büyüktür der sw ye oyuncu olarak devam ederim
Skype ekleyin lütfen

[Adınız] : Ömer Yiğit
[Yaşınız] :12
[Nerelisiniz] :Ordu
[Hangi mevkiide olmak istersiniz] :Builder
[Bize kendinizden bahsedermisiniz] :Oyuncularla iyi iletişim kurabilirim.İyi bir buildim olduğuna inanıyorum
[Yetkili olduğunuz mevkiinin yapması gereken sorumlulukları nelerdir] : Sunucuya warp gibi yapılacak yapılarda yardım etmek.
[Sabırsız birimisiniz] : Bazen sabırsın olabiliyorum
[Sizinle yolumuzu ayırırsak, sunucumuzda ne gibi işlemler uygularsınız] : Devam ederim.Tekrar yetkili olmak için çabalarım

[Adınız] : Ömer Yiğit
[Yaşınız] :12
[Nerelisiniz] :Ordu
[Hangi mevkiide olmak istersiniz] :Builder
[Bize kendinizden bahsedermisiniz] :Oyuncularla iyi iletişim kurabilirim.İyi bir buildim olduğuna inanıyorum
[Yetkili olduğunuz mevkiinin yapması gereken sorumlulukları nelerdir] : Sunucuya warp gibi yapılacak yapılarda yardım etmek.
[Sabırsız birimisiniz] : Bazen sabırsın olabiliyorum
[Sizinle yolumuzu ayırırsak, sunucumuzda ne gibi işlemler uygularsınız] : Devam ederim.Tekrar yetkili olmak için çabalarım
Skype ekleyin

[Adınız] :Tolga
[Yaşınız] :13
[Nerelisiniz] :Mersin
[Minecraft Bilgi düzeyiniz] [10 Üzerinden] : 9
[Hangi mevkiide olmak istersiniz] : Builder
[Bize kendinizden bahsedermisiniz] : Kavga v,b gibi şeyler çıktığında Kendimi oyuncuların yerine koyarak olayı çözmeye çalışırım
[Yetkili olduğunuz mevkiinin yapması gereken sorumlulukları nelerdir] : Oyuncularla iyi anlaşmak kurucuya yardım etmek ve sorunları çözmek
[Sabırsız birimisiniz] : Gayet sabırlıyımdır
[Sizinle yolumuzu ayırırsak, sunucumuzda ne gibi işlemler uygularsınız] : Servera oyuncu olarak devam ederim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl