Çözüldü Sıfırdan çakma lobi nasıl yapılır?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

YIGIT4747

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
10
Minecraft
YIGIT47

Discord:

! Yiğit#0047

Sıfırdan çakma lobi yapmak istiyorum ama en ufak bir bilgim yok. Bana bunu mala anlatır gibi anlatabilicek var mı ?

öncelikle çakma lobinin işlevini anlatayim:

yanlışlıkla tıkladım özür dilerim ilk olarak çakma lobi lobide şifre yazılmamasını şağlar ve bu sayede oyun değiştirmek sorun olmaz
çakma lobiye bot atılsa bile sunucu bunu neredeyse hiç hissetmez
azıcık araştırırsan şifre yazıldıkdan sonra aktarımıda ögrenebilirsin
çok iyi bi mape ihtiyaçın yok doğa temalı basit bir map yapabilirsin

yanlışlıkla tıkladım özür dilerim ilk olarak çakma lobi lobide şifre yazılmamasını şağlar ve bu sayede oyun değiştirmek sorun olmaz
çakma lobiye bot atılsa bile sunucu bunu neredeyse hiç hissetmez
azıcık araştırırsan şifre yazıldıkdan sonra aktarımıda ögrenebilirsin
çok iyi bi mape ihtiyaçın yok doğa temalı basit bir map yapabilirsin
buraya kadar olan kısmı az çok biliyordum. benim öğrenmek istediğim şey çakma lobiyi servere nasıl bağlayacağım ve diyelim sıfırdan bir çakma lobi yaptım bunu dosyalarında neler olması gerektiğini bilmiyorum. Elinde hazır çakma lobi var mı örnek olarak dosyalarının ssini atabiliceğin ?

buraya kadar olan kısmı az çok biliyordum. benim öğrenmek istediğim şey çakma lobiyi servere nasıl bağlayacağım ve diyelim sıfırdan bir çakma lobi yaptım bunu dosyalarında neler olması gerektiğini bilmiyorum. Elinde hazır çakma lobi var mı örnek olarak dosyalarının ssini atabiliceğin ?
internetde bungeecord kurulumuna bakabilirsin çakma lobide olması gereken çok şey yok authme essentials group manager skript yeterli olucakdır fakat daha şekilli şeyler istiyorsan titlemanager gibi şeylerde ekleyebilirsin elimde hazır çakma lobi yok malesef

internetde bungeecord kurulumuna bakabilirsin çakma lobide olması gereken çok şey yok authme essentials group manager skript yeterli olucakdır fakat daha şekilli şeyler istiyorsan titlemanager gibi şeylerde ekleyebilirsin elimde hazır çakma lobi yok malesef
anladım sağolasın

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
kullanabilirsin, kendi pluginim. Tek bir plugin ile bir çok şeyi yapmana yarıyor, işini görür.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl