vandelore_
Reklam verdirme reklam çek! Kendi kanalını aç para ödemezsin yada ödeyeceğin paraya editör tut ver aylık 6K her gün video çekip yayınlasın shorts videosu hem başkası para kazanıyor hemde başkasına abone kazandırmıyorsun kendi kanalın oluyor elinin altında her işte kullanırsın.Hiçbir kitlesi olmayan 0dan açılmış bir sunucu için bir reklamlama tavsiyesi verecek olsanız ne olurdu ?
Tek bir kanal üzerinden (youtube,instagram,tiktok) ne kadar oyuncu çekebilirsiniz ki tek başınızda kendi kanallarınızla ne kadar fazla reklam hacmi oluşturabilirsinizReklam verdirme reklam çek! Kendi kanalını aç para ödemezsin yada ödeyeceğin paraya editör tut ver aylık 6K her gün video çekip yayınlasın shorts videosu hem başkası para kazanıyor hemde başkasına abone kazandırmıyorsun kendi kanalın oluyor elinin altında her işte kullanırsın.
Reklam verdirme boş iş bence çok tutarsa sunucun en büyüklere verdir adın gözüksün mc-tr den banner falan alırsın büyüyünce. (sunucu olarak büyümekten bahsediyorum)
its_25
Açıkcası önce kendi kanallarınızı oluşturun ve güzel videolar hazırlayın baktınız oyuncu kitlesi toplamaya başladınız sunucuda bir ışık var ozaman bence youtuberlara reklam verebilirsiniz biraz daha böyle gittikten sonra forumlara verebilirsiniz ben böyle bir yol izlerdim açıkcasıTek bir kanal üzerinden (youtube,instagram,tiktok) ne kadar oyuncu çekebilirsiniz ki tek başınızda kendi kanallarınızla ne kadar fazla reklam hacmi oluşturabilirsiniz
vandelore_
Tek başına reklamsız 100 - 200 aktif çekmiş arkadaşlarım var kendim 90 aktif çektim 1 ayda. Soru soruyorsun cevap vereni sorgulama.Tek bir kanal üzerinden (youtube,instagram,tiktok) ne kadar oyuncu çekebilirsiniz ki tek başınızda kendi kanallarınızla ne kadar fazla reklam hacmi oluşturabilirsiniz
"Soru soruyorsan cevap vereni sorgulama." Hahahha :DTek başına reklamsız 100 - 200 aktif çekmiş arkadaşlarım var kendim 90 aktif çektim 1 ayda. Soru soruyorsun cevap vereni sorgulama.
its_25
O arkadaş sıkıntı ya okumayı bıraktım yorumlarını sabah bir konuda daha böyle bir şeyler söyledi"Soru soruyorsan cevap vereni sorgulama." Hahahha :D
vandelore_
Aynen öyleyim okuma mümkünse engelle.O arkadaş sıkıntı ya okumayı bıraktım yorumlarını sabah bir konuda daha böyle bir şeyler söyledi
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!