Çözüldü SiegeWar Destek

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BLİX
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 512
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BLİX

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
2
Minecraft
BLİX

Discord:

BLİX

Merhabalar herkese, Arkadaşlar towny sunucuma siegewar eklentisi yükledim son sürüm sunucu sürümüm 1.19.4 siegewar çalışıyor fakat şoyle bir durum var herhalde configle alakalı ama bir türlü bulamadım. Siege Pluginini Yükledim Herhangi Bir Bölgede Vahşi Doğa Veya Kasaba Olsun Blok Kırılmıyor, Blok Koyulmuyor Altta Şoyle Birşey Diyor "Siegewar could not load and is in safe mode, action declined." yardımcı olacak varsa çok sevinirim.

Configde bazı ayarlamalar yapmanız gerekiyor örneğin blok kırmak için yanlış hatırlamıyorsam 'break-block:false' yazicak siz o false yazan yeri true yapıp ardından /siegewar reload yaparsanız sorun çözülecektir

Hocam Siegewar Öyle Bir Plugin Değildir Burda Anlatılmak İstenen Şey Siegewar yüklenmedi Diyor zaten attıgım texte senin dedigin şey çok anlamsız birşey yani konuyla ilgili bir bilgin varsa cevaplarsan çok sevinirim siegewarın config dosyası o şekilde degil zaten

Siegewar yüklenemedi ve güvenli modda, işlem reddedildi. Çevirisi.​

Merhaba, konuya 1 hafta içerisinde cevap gelmediği için sorunun devam edip etmediğini belirtmek için etkileşimde bulununuz.
Etkileşimde bulunmazsanız konunuz 24 saat sonunda kilitlenicektir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl