Çözüldü ShopKeepers

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MrSyntax
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 309
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MrSyntax

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
9
Minecraft
MrSyntax

Discord:

_faikk

Herkese iyi günler.

Sunucuda başka bir sürüme geçtiğimiz zaman bazı eklentiler desteklemiyor bunu bu sürüme uygun nasıl ayarlayabiliriz. Anlatıcak olan biri varsa mesaj atsın iletişime geçiyim parası neyse verelim.

Ekli dosyalar

• Ekran görüntüsü 2024-03-02 154758.png
    Ekran görüntüsü 2024-03-02 154758.png
    61,8 KB · Görüntüleme: 102
Herkese iyi günler.

Sunucuda başka bir sürüme geçtiğimiz zaman bazı eklentiler desteklemiyor bunu bu sürüme uygun nasıl ayarlayabiliriz. Anlatıcak olan biri varsa mesaj atsın iletişime geçiyim parası neyse verelim.
Merhabalar

Sunucu sürümü yükseldikçe Java sürümleri değişebilir. Bu durumlarda düşük sürüme uygun olan pluginler yüksek sürümde düzgün çalışmayabilir.

Veya bazı eklentiler sunucu sürümünü başka bir türlü desteklemeyebilir.

Anladığım kadarıyla aternos kullanıyorsunuz. İndirme yerindeki kendinize uygun plugin sürümünü seçerek sorunu çözebilirsiniz. Uygun sürüm gözükmüyor ise mevcut sürümünüzü güncelleyebilir veya daha düşük bir sürüm deneyebilirisiniz.

Aternos kullanmıyorum dediğinizide yaptım ama bir çözüm almadım. Bu shopkeepers yerine başka herhangi bir eklenti kullanabilir miyim ?

Dediğimi denedikten sonra çıkan hatayı atarsanız yardımcı olabilirim.

Alternatif plugin:

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Herkese iyi günler.

Shopkeeper eklentisinin hangi sürümde kullanmayı deniyorsunuz? Tacospigot kullanıyorsun bazı sorunlar yaşayabilirsin, ancak Paperspigot da sıkıntı çıkartmadan iyi çalışıyor.

Son düzenleme:
Düzeltim ya sorun yok
Shopkeeper eklentisinin hangi sürümde kullanmayı deniyorsunuz? Tacospigot kullanıyorsun bazı sorunlar yaşayabilirsin, ancak Paperspigot da sıkıntı çıkartmadan iyi çalışıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl