Çözüldü Shopkeepers 2.23.10 Bug / tmp uzantılı ZIP dosyaları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Rousseaw

Omne propositum habet.
Sunucu Sahibi
Elmaslar
176
Discord İzni
Minecraft
Rousseaw

Discord:

Rossaw

Shopkeepers eklentisini uzun süredir kullanırım fakat bu aralar beklenmedik şeyler yaşıyorum. Oyuncular tarafından dönüştürülen bazı şeyler tekrar dönüştürülebiliyor. Ekin içinde fotoğrafı mevcut. Dosyayı sildim baştan kurdum farklı yerlerden indirdim ama sonuç değişmiyor bu şey sürekli devam ediyor. Ek olarak sunucu dosyalarımda plugins klasörünün içerisine sunucu açılırken yaklaşık 100 adet tmp uzantılı .ZIP dosyaları oluşuyor. Sebebi hatalı veya leak pluginler olabilirmiş. Leak pluginim yok shopkeeperstan şüpheleniyorum sildim hala oluşmaya devam etti. Bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi? Biraz acelem var da.

Ekli dosyalar

• image.webp
    image.webp
    19,8 KB · Görüntüleme: 58
  • Ekran görüntüsü 2025-08-09 134916.webp
    Ekran görüntüsü 2025-08-09 134916.webp
    43,4 KB · Görüntüleme: 102
tmp dosyalarının genellikle sebebi eskiden ya da şuan bile leak eklenti kullanımıdır. Paketi internetten ya da x bir yerden indirdiysen sen leak kullanmadıysan bile bu olabilir.

tmp dosyalarının genellikle sebebi eskiden ya da şuan bile leak eklenti kullanımıdır. Paketi internetten ya da x bir yerden indirdiysen sen leak kullanmadıysan bile bu olabilir.
kendi paketim

plugins klasörü içindeki pluginmetrics klasörünün içinde jar var mı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl