Çözüldü Shopkeeper plugininde bir türlü oyunculara perm veremiyorum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan HeXss3
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 202
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HeXss3

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
7
Minecraft
HeXss3

Discord:

HeXss3

Shopkeeper plugininde oyunculara örnek: shopkeeper open 16 açtırmaya çalıştığımda açamıyorlar shopkeeper köylüsüne sağ tıklayınca da aynı sorun var bunun luckpermsi ne oluyor lp ye ne yazıp da eklemem gerekli

Ekli dosyalar

• Ekran görüntüsü 2024-12-25 203827.webp
    Ekran görüntüsü 2024-12-25 203827.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 133
Menü üstünden vs açtırmaya çalışıyor iseniz kömürün sonuna %player_name% ekleyin. Ayrıca deluxemenu kullanıyor iseniz komut yerine player yerine console yazınız.

Menü üstünden vs açtırmaya çalışıyor iseniz kömürün sonuna %player_name% ekleyin. Ayrıca deluxemenu kullanıyor iseniz komut yerine player yerine console yazınız.
/market ile market açılıyor marketin içinden eşyaya tıkladığımız zaman /shopkeeper open (numara) yazıyor fakat bunu oyuncular açamıyor luckpermsten eklemeye çalıştım ama pluginin permissionlarında böyle birşey yok ve ekstra olarak kömürün sonuna ekleyinden kastınız nedir daha detaylı açıklar mısınız

Ekli dosyalar

• Ekran görüntüsü 2024-12-25 210719.webp
    Ekran görüntüsü 2024-12-25 210719.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 117
/market ile market açılıyor marketin içinden eşyaya tıkladığımız zaman /shopkeeper open (numara) yazıyor fakat bunu oyuncular açamıyor luckpermsten eklemeye çalıştım ama pluginin permissionlarında böyle birşey yok ve ekstra olarak kömürün sonuna ekleyinden kastınız nedir daha detaylı açıklar mısınız
Kömür derken oto düzeltme hata vermiş komudun olacaktı :D

Bu market sistemini muhtemelen economyshopgui plugini ile yaptınız. Bunun için luckperms üstünden economyShopGUI.shop.<section> iznini default gruba ekleyin. Section yazan yere eklemek isteğiniz market türünün ingilizce ismini yazın. Ayrıca her gruba group.default yazarak toplu bir şekilde bütün gruplara default grubunun izinlerini vermiş olursunuz.

Eğer dediğim gibi deluxemenu ile yapmış iseniz üstte dediğim şekilde düzenleme yapabilirisiniz.

Shopkeeper plugininde oyunculara örnek: shopkeeper open 16 açtırmaya çalıştığımda açamıyorlar shopkeeper köylüsüne sağ tıklayınca da aynı sorun var bunun luckpermsi ne oluyor lp ye ne yazıp da eklemem gerekli
shopkeeper perm gerektirmiyor diye biliyorum.

shopkeeper perm gerektirmiyor diye biliy"
hocam shopkeepers ile alakalı shopkeepersın messages.yml dosyasına giriyorum o hata chatteki hata ile aynı
fakat düzeltemedim hiçbir şekilde you dont have perm diyor

luckperms kullanıyorsan editor üzerinden shopkeeper.player ile başladığını gördüğün her şeyi ekle.

shopkeeper.remote komutu ile açılıyormuş konu çözüldü herkese teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl