Çözüldü Shopkeeper eklentisi sanırsam bozuk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Swoxyii_Ahmet

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
10
Minecraft
RussHald

Discord:

russhalddev.

Sunucumda birtek astronot sette kafalık yapılmıyor ve ne denersem olmuyor köylüsünü değiştirdim kaskını değiştirdim coinini değiştirdim 2. bir köylü bir koydum yanına ancak çalışmıyor
1755674831151.webp
tıklayınca nether yıldızını koyuyor ancak uzaylı kafalığını koymuyor onu ben koyuyorum boşluk oluyor oraya tıklıyorum birşey olmuyor. Lütfen acil yardım.

kafanın adı aynımı?

Shopkeeper eklentisi özel itemleri resmi olarak desteklemez.

pluginden kaynaklı olabilir

bu pluginde bende birçok yaptığım sunucuda hatalar alıyorum.

Merhabalar;

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
plugininde bildiğim kadarıyla custom-model-data desteği bulunmakta bunu kullanabilirsiniz.

İyi Forumlar Dilerim!

Sunucumda birtek astronot sette kafalık yapılmıyor ve ne denersem olmuyor köylüsünü değiştirdim kaskını değiştirdim coinini değiştirdim 2. bir köylü bir koydum yanına ancak çalışmıyorEkli dosyayı görüntüle 270626tıklayınca nether yıldızını koyuyor ancak uzaylı kafalığını koymuyor onu ben koyuyorum boşluk oluyor oraya tıklıyorum birşey olmuyor. Lütfen acil yardım.
Merhaba,aynı sorun benim sunucumda da vardı. Hatta bu sorun ilerler ise dupe bile yapılabiliyordu. Galiba eşya detaylarındaki NBT kodları ile alakalı. Custom Model Data desteği bulunmamakta. Yani o iki farklı kafayı da PLAYER_HEAD olarak algılıyor ve ikisinide aynı olarak görüyor. Üstteki eklentilere yönelmenizi tavsiye ederim. Sunucuyu bu şekilde açarsanız Dupe ve dönüştürememe sorunları ile karşı karşıya kalmanız olası.

İyi Günler Dilerim!

Sunucumda birtek astronot sette kafalık yapılmıyor ve ne denersem olmuyor köylüsünü değiştirdim kaskını değiştirdim coinini değiştirdim 2. bir köylü bir koydum yanına ancak çalışmıyorEkli dosyayı görüntüle 270626tıklayınca nether yıldızını koyuyor ancak uzaylı kafalığını koymuyor onu ben koyuyorum boşluk oluyor oraya tıklıyorum birşey olmuyor. Lütfen acil yardım.
Shopkeepers admin menüsünden uzaylı ve 4 tane nether yıldızı kafasını envanterine alıp takaslamayı denermisin? (Bir video kaydı gönderirsen çok daha iyi olur.)

Merhaba,

Sorun şu ki shopkeeper eklentisi, içerisinde koyduğun custom (oyunda teknik olarak var olmayan) ögeleri NBT kodu ile kayıt eder. Muhtemelen senin oraya koyduğun eşya, shopkeepers içerisinde NBT ile kodlanıyor ve desteklenmiyor.

Kafaları hangi eklenti ile alıyorsun?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl