Çözüldü SHOPGUIPLUS YARDIM !!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

UmutRC

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
33
Minecraft
UmutQzkaq

Discord:

umutkawks87

Selam Sayın MC-Tr Forum Üyeleri Minecraft Sunucumda Bulunanan ShopGuiPlus Pluginindeki Sorunu Sizlere Anlatıcam Umarım Burada Yardım Alırım Sizlerden.

Sorun Şu Şekilde ShopGuiPlus'ın Hangi Sürümünü Kurarsam Kurayım /shop yazınca menü açılıyor fakat bloklar , armor , farming vs menülerine girilmior tıklıyorum girmior Nedenin Çözümünü bilen lütfen Benimle Paylaşsın :)

Aynı sorunu bende yaşadım sorunu çözemeyince VirtualShop ekledim hem oyun içinden kolayca ayarlanabiliyor.
ama sell hand ve sell all yoktur.

Aynı sorunu bende yaşadım sorunu çözemeyince VirtualShop ekledim hem oyun içinden kolayca ayarlanabiliyor.
ama sell hand ve sell all yoktur.
Yardımın için Teşekkürler Fakat Sorunu Çözmem Lazım :)

eklenti crack mi peki?
Birde Şöyle Anlatayım Size Başka Plugin Paketlerinden Aldığım ShopGUIPlus'da Aynı Hatayı Alıyorum Eksik Bişi Varmı Die Bakıyorum Ama Sanmıyorum

Moderatör tarafından düzenlendi:
o yüzden olabilir istiyosan ücretsiz paketlere bakıp bulabilirsen değiştir belki düzelir düzelmezse dediğim eklentiyi kullansan daha iyi olabilir.

Moderatör tarafından düzenlendi:
Crack eklenti kullanmayın öyüzden hata veriyor. Eklentiyi satın alman gerekiyor. Eğer maddi durumun yoksa GUIShop, VirtualShop ve QuickShop gibi ücretsiz eklentileri deneyebilirsin.

Crack eklenti kullanmayın öyüzden hata veriyor.. Eklentiyi satın alman gerekiyor. Eğer maddi durumun yoksa GUIShop, VirtualShop ve QuickShop gibi ücretsiz eklentileri deneyebilirsin.
Anladım Teşekkürler.

Rica ederim konuyu raporluyorum yetkili arkadaşlar çözüldü ön eki verecektir.
Bir Sorum Daha Olucak , Aynı ShopGUIPlus Plugini Herhangibi Başka Bir Pakette Çalışıyor Ancak Kullanmak İstediğim Pakette Çalışmıyor Ayrıca GameMode 1 ' den Envanterime Eşya Alamıyorum ?

Bir Sorum Daha Olucak , Aynı ShopGUIPlus Plugini Herhangibi Başka Bir Pakette Çalışıyor Ancak Kullanmak İstediğim Pakette Çalışmıyor Ayrıca GameMode 1 ' den Envanterime Eşya Alamıyorum ?

Paketleri karşılaştırın, bir pluginle çakışıyor olabilir.

Vault Eklentisi Gerekli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl