Çözüldü SHOPGUIPLUS YARDIM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Metesansan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.558
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Metesansan

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
11
Bu hatayı güncel olarak alıyorum

JavaScript:
[17:32:48] [Server thread/WARN]: [ShopGUIPlus] Task #1385 for ShopGUIPlus v1.17.0 generated an exception
java.lang.NullPointerException
    at org.bukkit.craftbukkit.v1_8_R3.entity.CraftHumanEntity.openInventory(CraftHumanEntity.java:176) ~[craftbukkit.jar:git-PaperSpigot-"4c7641d"]
    at net.brcdev.shopgui.util.InventoryUtils$1.run(InventoryUtils.java:53) ~[?:?]
    at org.bukkit.craftbukkit.v1_8_R3.scheduler.CraftTask.run(CraftTask.java:59) ~[craftbukkit.jar:git-PaperSpigot-"4c7641d"]
    at org.bukkit.craftbukkit.v1_8_R3.scheduler.CraftScheduler.mainThreadHeartbeat(CraftScheduler.java:352) [craftbukkit.jar:git-PaperSpigot-"4c7641d"]
    at net.minecraft.server.v1_8_R3.MinecraftServer.B(MinecraftServer.java:783) [craftbukkit.jar:git-PaperSpigot-"4c7641d"]
    at net.minecraft.server.v1_8_R3.DedicatedServer.B(DedicatedServer.java:378) [craftbukkit.jar:git-PaperSpigot-"4c7641d"]
    at net.minecraft.server.v1_8_R3.MinecraftServer.A(MinecraftServer.java:713) [craftbukkit.jar:git-PaperSpigot-"4c7641d"]
    at net.minecraft.server.v1_8_R3.MinecraftServer.run(MinecraftServer.java:616) [craftbukkit.jar:git-PaperSpigot-"4c7641d"]
    at java.lang.Thread.run(Unknown Source) [?:1.8.0_171]

Son düzenleme:
Eklentinin sahibine at kodla alakalı bir şey yapamayız.

1526231122858.png

Böyle bir hata ile karşılaşıyorum reload attığımda ek olarak

shops.yml dosyanı atar mısın (kod içinde at)

Shops.yml içini kontrol eder misiniz boşluk veya eksik işaret koyduysanız veya yanlış birşey girdiyseniz bu hata çıkıyordur

Son düzenleme:
Satırlar bozulmuş olabilir, isimler karışmış olabilir. Eğer isimlerde sıkıntı çıktıysa -Duser.language=en -Duser.region=EN kodunu .bat ın içine yerleştirin.

Plugini satın mı aldın yoksa bedava biyerden mi indirdin?

Plugini satın mı aldın yoksa bedava biyerden mi indirdin?
Alakası bile yok ürün düzenlerken veya eklerken kod hatası yapmıştır birdahaki sefere iyi okuyup cevap verin

Satırlar bozulmuş olabilir, isimler karışmış olabilir. Eğer isimlerde sıkıntı çıktıysa -Duser.language=en -Duser.region=EN kodunu .bat ın içine yerleştirin.

Gerçekten çok teşekkür ederim .bat dosyasına kodu ekledim ve işe yaradı çok sağolun :melek:

Alakası bile yok ürün düzenlerken veya eklerken kod hatası yapmıştır birdahaki sefere iyi okuyup cevap verin
Alakası bile var :D crack pluginler hata verebiliyor sorunun çözümü olmasa da bende haklıyım sende iyi oku

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl