Çözüldü ShopGUIPlas Hata

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Saul Goodman

Fırında Isıttığım İlk Taş
Elmaslar
7
Minecraft
asdfg1

Discord:

Saul_Goodman#0842

Benim Yaptığım Çalıştı /shop yazınca kategoriler çıktı ancak kategorilere tıklayınca bug olup açmıyor shop menüsünü kapayıncada bug devam ediyor envanterimdeki hiçbirşeyin yerini değiştiremiyorum. Benim yaptığımı silip pluginin shopunu kullansamda aynı şey oluyor bu bi pluginden mi kaynaklı bilmiyorum ama yardımcı olursanız çok sevinirim.

Kodları paylaşma ihtimaliniz varmı bakalım sorun neymiş birde panel log.

Kodları paylaşma ihtimaliniz varmı bakalım sorun neymiş birde panel log.
shops.yml -
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

config.yml -
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

lang.yml -

pricemodifiers.yml -

Baktım aslında kod dizesinde pek bir sorun yok ama tabi genel bir sorunda olabilir 46 error mevcut ve hiç oralı değiller isterseniz önce diğer errorları halledin ve kodu tekrar paylaşın ama bu sefer sunucuyu yeniden başlatıp yaparsanız iyi olur,
ShopGui sürümü güncellmi birde ?

Baktım aslında kod dizesinde pek bir sorun yok ama tabi genel bir sorunda olabilir 46 error mevcut ve hiç oralı değiller isterseniz önce diğer errorları halledin ve kodu tekrar paylaşın ama bu sefer sunucuyu yeniden başlatıp yaparsanız iyi olur,
satın aldığım paketde mevcutdu

gerçek değilse kullanmayın, kullancaksanız spigotdan satın alın
paketten aldıysanız görsellerde gerçek kullanıp plugini de veriyoruz deyip leak vermiş olabilirler alakasıda olmayabilir bilmiyorum

diğer errorlar derken yani evet baya error var da bununla bi alakası var mı ki

gerçek değilse kullanmayın, kullancaksanız spigotdan satın alın
paketten aldıysanız görsellerde gerçek kullanıp plugini de veriyoruz deyip leak vermiş olabilirler alakasıda olmayabilir bilmiyorum
olup olmadığını nasıl anlayacağım?

diğer errorlar derken yani evet baya error var da bununla bi alakası var mı ki
Aslında bu biraz size kalmış olan birşey paket sizin ayrıntılarını siz biliyorsunuz alakasız şeyleri bir yana atın ve ne etki edebilirim guiye bir bakın.

Aslında bu biraz size kalmış olan birşey paket sizin ayrıntılarını siz biliyorsunuz alakasız şeyleri bir yana atın ve ne etki edebilirim guiye bir bakın.
peki bildiğiniza bi pl var mı yoksa artık tabela satışı yapıcam :/

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl