Tanıtım ShopGUI+ ❘ Tanıtım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Cylonce
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.860
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Cylonce

El truco está en hablar menos y demostrar mas.
Elmaslar
2.025
Minecraft
Cylonce

Discord:

Cylonce#4109

yeni_logo.png

Merhabalar değerli Minecraft Türkiye üyeleri, bugün uzun bir aradan sonra tekrar plugin tanıtım konusu açacağım. En son açmış olduğum tanıtım konusu
Skyblock WorldEdit idi. Eğer o konuya gitmek isterseniz buraya tıklayabilirsiniz Bugün ise başlıktan da anlayacağınız şekilde ShopGui+ pluginini sizlere tanıtacağım. Hadi Uzatmadan konumuza geçelim...

ShopGui+ Nedir?
Cevap oldukça basit

ShopGUI+, her sunucu için mükemmel bir gelişmiş yüksek kaliteli GUI mağazasıdır. Oyuncuların öğeleri, büyüleri, izinleri ve komutları kolayca almasını / satmasını sağlar.

Hey hadi özelliklere bakalım!

• "Çok sayıda ürün ile komple, hazır dükkanlar"
• Oyuncunun kullanışlı GUI kullanarak tüm ürünleri satmasına, ve satın almasına izin verir.
• Çeşitli ekonomileri destekler (Vault, exp, MySQL Tokens, PlayerPoints, TokenManager)
• Mağaza işlemlerini kaydetmek için ayrı günlük dosyası oluşturur
• Maddeye dayalı ekonomiyi destekler (Gringotts ve Vault gerektirir)
Özel isimleri, lores, büyüleri, iksirleri ve havai fişekleri destekler
• Öğe tabanlı, mağaza tabanlı ve global fiyat değiştiricileri kullanarak her oyuncu için farklı fiyatlar ayarlamanıza olanak tanır.
Ürün almak veya satmak için gelişmiş miktar seçimi
• Ana menüye kolayca dönmek için uygun "Geri Dön" düğmesi
• % 100 özelleştirilebilir mesajlar, mağazalar ve öğeler

Komutlar!

• /shop - ana mağaza menüsünü açar (shopguiplus.shop)
  • /shop reload - eklentiyi yenilemeye sağlar (shopguiplus.reload)
  • /shop [shop name] - doğrudan belirtilen mağazayı açar (shopguiplus.shop)
  • /shop [player] [shop name] - belirtilen dükkanı açar (veya belirtilmemişse ana karakter) belirtilen oyuncu için (shopguiplus.others)
  • /sell hand [quantity] - elinde bulunan öğeyi satar (shopguiplus.sell.hand)
  • /sell handall - Elinizde bulunan aynı olan tüm ürünleri satar (shopguiplus.sell.hand.all)
  • /sell all - Envanterinizde bulunan tüm ürünleri satar (shopguiplus.sell.all)

Permissions!

Tüm komut izinleri yukarıda listelenmiştir. Bununla birlikte, oyuncuların her mağazaya erişmek için ek izinlere ihtiyacı vardır. Shop_ID'nin shop.ipl (shopguiplus.shops.food, shopguiplus.shops.armor vb.) Adresindeki mağaza kimliğinin olduğu shopguiplus.shops.SHOP_ID izin düğümünden yararlanarak belirli mağazalara erişim verebilir veya iptal edebilirsiniz. Joker izin düğümü shopguiplus.shops. * Kullanabilirsiniz. Sadece PermissionsEx kullanıyorsanız (diğer eklentiler desteklemiyorsa). Aksi takdirde, her mağazaya erişmek için manuel olarak izinler eklemeniz gerekir.

• shopguiplus.bypassgamemode
• shopguiplus.bypassworld
• shopguiplus.buymore
• shopguiplus.sellmore

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Ücret: 53,41 Türk lirası
Çevirme:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

6515.png

Evet değerli Minecraft Türkiye üyeleri, kısa bir konumun daha sonuna gelmiş bulunuyorum. Başka bir gün, başka bir konumda görüşmek üzere, o zamana kadar sağlıcakla kalın...

Son düzenleme:
Bu gün bile işe yaradı TEŞEKKÜRLER.

Çoğu sunucuda bulunan bir eklenti op skyblock ve survival için ideal.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl