Çözüldü SHOPGUİ+ Güncelleme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ProEdo

Zombi Geldi, Beni Yedi
Elmaslar
69
Minecraft
pBooom
Facebook
Yok
X
Yakında
Öncelikle hepinize merhaba arkadaşlar,
ShopGui+'da acaba marketleri nasıl güncelleyebilirim
normalde 1.15.2'de çalıştırdım plugini fakat şuan ise arkadaşlarımla 1.16.5 sürümüne geçmiş bulunmaktayız
acaba marketi nasıl 1.16.5'e uygun yapabiliriz direk otomatik
veya elle mi yapmamız gerekiyor
elinde config'i olan varsa verebilirse şimdiden çok teşekkür ederim
iyi forumlar
..

ilk öncelikle plugin orijinal mi?
Marketi üst süreme nasıl uygun yapabilirizden kasıt demek istediğiniz nedir? Marketteki eşyaları ve fiyatlarını belirlemesi gereken sizsiniz plugin bu isteğinizi anlayamaz.​

Öncelikle hepinize merhaba arkadaşlar,
ShopGui+'da acaba marketleri nasıl güncelleyebilirim
normalde 1.15.2'de çalıştırdım plugini fakat şuan ise arkadaşlarımla 1.16.5 sürümüne geçmiş bulunmaktayız
acaba marketi nasıl 1.16.5'e uygun yapabiliriz direk otomatik
veya elle mi yapmamız gerekiyor
elinde config'i olan varsa verebilirse şimdiden çok teşekkür ederim
iyi forumlar
..
Eklenti orijinal ise config dosyalarını başka bir klasöre atın ve yeni sürümü kurun. Yeni sürümle birlikte yeni eşyalar eklenecektir. O yeni eşyaların bulunduğu configin üzerine eski configinizdeki türkçeleştirmeleri ve ayarları ekleyip kullanabilirsiniz. Korsan ise nasıl olur bilmiyorum ve korsan pluginleri içerisinde backdoor malware bulundurdukları için önermiyorum.

Eklenti orijinal ise config dosyalarını başka bir klasöre atın ve yeni sürümü kurun. Yeni sürümle birlikte yeni eşyalar eklenecektir. O yeni eşyaların bulunduğu configin üzerine eski configinizdeki türkçeleştirmeleri ve ayarları ekleyip kullanabilirsiniz. Korsan ise nasıl olur bilmiyorum ve korsan pluginleri içerisinde backdoor malware bulundurdukları için önermiyorum.
ilk öncelikle plugin orijinal mi?
Marketi üst süreme nasıl uygun yapabilirizden kasıt demek istediğiniz nedir? Marketteki eşyaları ve fiyatlarını belirlemesi gereken sizsiniz plugin bu isteğinizi anlayamaz.​
Marketi üst sürümden kastım şuanda güncel versiyon ShopGui+ ve 1.16 geçtikya biz mesela kılıc zırh yerine netherite eşyalar otomatik gelmedi ondan bahsediyorum tektek mi eklemem lazım acaba veya configi silsem yeniden mi oluştursa

Marketi üst sürümden kastım şuanda güncel versiyon ShopGui+ ve 1.16 geçtikya biz mesela kılıc zırh yerine netherite eşyalar otomatik gelmedi ondan bahsediyorum tektek mi eklemem lazım acaba veya configi silsem yeniden mi oluştursa
Dediğim gibi yeni sürümdeki eşyalara bakıp kendin ekle bakarak tek tek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl