Çözüldü shop gui plus /sell iptal etme

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mehmetaga21
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 732
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mehmetaga21

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Minecraft
mehmetaga21

Discord:

£~mehmetpro~&#8100

shop gui+ adlı pluginde /sell hand/all bulunuyor ve ben bunu iptal etmek ismiyorum çünkü shopgui+ bir itemin satılabilmesi için markette olması gerekiyor shop gui plus iptal edip essentials worth kullanmak istiyorum bunu bir yolu var mı acaba?

Shop Gui+ plugininde config kısmında komutların kullanımını açıp kapatabileceğiniz bir yer olması lazım, configi kontrol ettiniz mi ?

Shop Gui+ plugininde config kısmında komutların kullanımını açıp kapatabileceğiniz bir yer olması lazım, configi kontrol ettiniz mi ?
bunu diyorsanız kapadım hala aynı şekilde sorun yaşıyorum

Ekli dosyalar

• log.PNG
    log.PNG
    9,5 KB · Görüntüleme: 99
bunu diyorsanız kapadım hala aynı şekilde sorun yaşıyorum
Yeşil metinde zaten ayarın ne için olduğu yazar. Sanırım komut kullanımı kapatılmıyor. Skript ile istediğiniz komutları engellesek işinizi görür mü ?

Yeşil metinde zaten ayarın ne için olduğu yazar. Sanırım komut kullanımı kapatılmıyor. Skript ile istediğiniz komutları engellesek işinizi görür mü ?
essentials /sell engellemeyip sadece shopgui+ /sell engelleyebilcek bir skript evet görür bildiğiniz satma plugini varsa oda işimi görür

price kısmını boş bırakınca sadece alım satım yapılabiliyor öyle bir çözüm buldum galiba essentials worth kullanmanın bir yolu yok

Ekli dosyalar

• 1676066092236.png
    1676066092236.png
    5,3 KB · Görüntüleme: 89
price kısmını boş bırakınca sadece alım satım yapılabiliyor öyle bir çözüm buldum galiba essentials worth kullanmanın bir yolu yok
boş bırakmak yerine -1 veya 0 falan yazarsanız belki satılmamasını sağlayabilir. Bu sayede sadece essentials ile satılır. Böyle bir şey denediniz mi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl