Merhaba, konuyla alakalı savunmamı 06.08.2020 tarihinde saat 02:17'de yazmaya başlamış bulunmaktayım. Söz konusu olaylar hakkında teker teker açıklamam aşağıda yazılmaktadır. Bu bilgilerde kesinlikle bir photoshop mevcut değildir. Bu konunun önceden açılma sebebi ise; farklı hosting firmalarına ve takımlara ulaşarak bilgi almak ve bilgi vermek kısacası karalama kampanyası hakkında detaylı çalışma sürdürdüklerini öğrenmemdir.
Açıklamalar konu konu gidecek olup, tüm detaylarıyla doğru yanlış şekilde bildirilecektir. Konu altında herhangi şekilde cevap verilmeyecek olup. Söz konusu olayları İnfumia olarak değil Ayberk olarak yaşamış ve işlemiş bulunmaktayım.
1) Teslimat Gecikmesi/Edilmemesi Sorunsalı; Ekibimizin çıkartılan çalışanlarından ShiryuDev adlı arkadaşımız Over_Brave adlı müşterimize Smash eklentisi kodlamak üzerine siparişi almıştır. Söz konusu olaydan sonraki forum yetkililerine yaptığımız açıklama aynen aşağıdaki görsel olarak atılmıştır. Yazılanlar tarafımca yazılmış ve Over'ın tarafınca yazılmış yazılardır.
Söz konusu bu durum yaşandıktan sonra kişi ya da kişiler ekip olarak ekibimizde çalıştığı günlerin tüm görsellerini ve videolarını ifşalamak üzere yola çıkmıştır. Bende bu durumu daha net ve daha objektif şekilde açıklamak amacıyla konuyu açmış bulunmaktayım.Açıklamalar konu konu gidecek olup, tüm detaylarıyla doğru yanlış şekilde bildirilecektir. Konu altında herhangi şekilde cevap verilmeyecek olup. Söz konusu olayları İnfumia olarak değil Ayberk olarak yaşamış ve işlemiş bulunmaktayım.
1) Teslimat Gecikmesi/Edilmemesi Sorunsalı; Ekibimizin çıkartılan çalışanlarından ShiryuDev adlı arkadaşımız Over_Brave adlı müşterimize Smash eklentisi kodlamak üzerine siparişi almıştır. Söz konusu olaydan sonraki forum yetkililerine yaptığımız açıklama aynen aşağıdaki görsel olarak atılmıştır. Yazılanlar tarafımca yazılmış ve Over'ın tarafınca yazılmış yazılardır.
2) RiseRuins Bot Konusu; Konuyla alakalı tam bir tarih elimde olmasa da kısa özetleyecek olursam, içerisinde bulunduğum bir grupta ismini vermek istemediğim X kişisi tarafından RiseRuins discorduna bot atılmıştır. Yalnız bot konusunda kesinlikle bir kötüleme ve karalama yoktur. Ya da herhangi bir şekilde zedeleme amacı güdülmemektedir. Her insan hayatının her bölümünde bazı yanlışlar yapabilir. Bende şahsım adına böyle bir yanlışa katılmış olup. @Aronshire adlı Yusuf kardeşimden tüm benliğimle özür dilerim. Herhangi bir şekilde maddi anlamda bir sonuç çıkarttıysa bu hadise karşılamaya hazır durumda olduğumu da ayriyetten belirtmek isterim.
3) MC-MARKET Konusu; Gün geçmiyor ki kendini akıllı sanan insanlar bitmiyor. Şahsım ve ekibim adına Mc-market platformundan alış veriş yapmış bulunmaktayız. Alış veriş içeriği hakkında şunları iletmek istiyorum; 1.15.2 Sunucularının optimizasyon sıkıntısını çözmek zor ve uzun bir iştir. Biz bunu çözebilmek amacıyla yazılımcılardan izin alarak mc-market'ten optimizasyon başlıklı alt yapı paketleri satın almış bulunmaktayız. Ne hikmetse paket içeriğine baktığımda sadece villager optimizer vs. gördüğümden ötürü onu bile kullanmak henüz nasip olmadı. Bu konuda İnfumia'nın müşterileri ve gece gelip bizi izleyen insanlar paketlerin nasıl yapıldığını çok detaylı şekilde görebilirler. Ben bundan hayatımın hiç bir yerinde utanç duymadım. Duymamda. Buna yatırım denir, izin aldığın taktirde istediğimi de yaparım ki iznimi de aldım. Bu konuda çok fazla yazmaya gerek duymuyorum. Çünkü olay tam anlamda bu şekildedir.
4) Eksik Ürün Suçlaması; Jatron serisinin wiki panelini henüz tamamlamadık. Çünkü inanılmaz sipariş sırası ve yoğunluk mevcuttu. Halen böyle bir durumda onu hazırlamak yerine müşterilerimize her dakika hizmet sunmaya çalıştık. Bunun en net satın alanlar bilecektir. Bununla beraber X adlı kişi foruma yaptığı savunmada beni eksik ürün teslim etmekle suçlamıştır. Konu tamamen şöyle gelişmektedir. Konuyu açtığım tarih Mayıs ayının 15'i X'in bana ulaşıp paket siparişi verdiği tarih Mart ayının ortaları. Bunların hepsi kanıtlı bir şekilde bende mevcuttur. İnfumia kayıtlarında da log şeklinde düşmüştür. Bu konuda istediği kadar kendi kuyruk acısını dile getirebilir. Haddinden fazla desteği aldığını o da çok ama çok iyi biliyorken.
5) Diğer Maddeler; Aşağıdaki görseller kendi en yakın arkadaşı tarafından çekilmiş. Gif olarak kayıt edilmiş görsellerdir. Beni suçlamadan ya da daha net konuşacak olursam karalama kampanyasına katmadan bunları düşünmeniz gerekirdi. Şimdiden bunları atıyorum. En sona da altın harflerle son cümlemi yazıyorum. Alttaki görsellerde küfür bulunmaktadır. Giflerde çizme şansımız olmadığından maalesef bu işlemi yapmadık.
Son Söz
Herkese iyi forumlar dilerim.
Şimdi istediğiniz gibi yalandan karalayabilirsiniz. "Sunglas" :)
Moderatör tarafından düzenlendi: