sherlock holmes poster tasarımı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan shad
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 959
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

shad

the temple of the king
Elmaslar
1.442
Minecraft
emrearik
Hepinize merhabalar sayın MC-TR üyeleri. Can sıkıntısından yapılan bir Sherlock Holmes (dizi) posterini sizlerle paylaşmak istedim. Kendi yaptığım tasarımlarda ilk defa bir tasarıma efekt yükledim ve oldukça tonları beğendim. Tasarım basit dursa da efektler canlandırdı gibi.
Birbirinden farklı 2 efekti de aşağıda bulabilir, yorumlarda eleştirilerinizi vs. yazabilirsiniz. (Biliyorum fazla basit..)
dCVHdR.jpg
Va61fO.jpg
US74Ud.jpg
Teşekkürler.

resimler görünmüyor

Hepinize merhabalar sayın MC-TR üyeleri. Can sıkıntısından yapılan bir Sherlock Holmes (dizi) posterini sizlerle paylaşmak istedim. Kendi yaptığım tasarımlarda ilk defa bir tasarıma efekt yükledim ve oldukça tonları beğendim. Tasarım basit dursa da efektler canlandırdı gibi.
Birbirinden farklı 2 efekti de aşağıda bulabilir, yorumlarda eleştirilerinizi vs. yazabilirsiniz. (Biliyorum fazla basit..)
dCVHdR.jpg
Va61fO.jpg
US74Ud.jpg
Teşekkürler.
güzel olmuş kanka başarılar :)

Güzel güzel olmasına ama, adamların saçını kesmişin bea

Screenshot_100.png

Güzel olmuş dostum umarım gelişip daha iyilerini yapabilirsin.

Gayet hoş bir tasarım fakat beni üzen kısım yeni sezonun gelmeyecek olması :/

Başarılı bir çalışma, benim hoşuma gitti.

Netflix'in kapaklarından açıkcası daha çok havalı olmuş. Koyduğun 3 resimden hangisi daha güzel seçemedim. Hepsi güzel olmuş. Ellerine sağlık!​

Olay sadece efektlerse etkileyici hiçbir şey yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl