Tanıtım Sheck Wes - MudBoy Albümü ve Müzik Tarzı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MisterArda

Skripter-Pluginer!
Elmaslar
152
Bugün Sheck Wes adlı American Gangsta müzik yapan ve Mudboy albümüyle patlayanRapper'i az da olsa
anlatmaya çalışacağım.
---------------------------------------------------

İlk olarak albüm kapağını şuraya atayım.

1998f0f6b52a90a1bced3293cccba147.jpg

Bir arkadaşımın tavsiyesi ile "Mo Bamba" şarkısını açayım dedim ve tarzı çok hoşuma gitti.Aranızda herhalde Ben Fero
dinleyen vardır.Aynı tarz da yapıyor ve o şarkıyla patlamış.

Trap tarzını aslında pek sevmem yani severim de fazla dinlemem.Ama "Mindfucker" adlı parçasını dinlediğimde bittim öldüm.Adamın lirikal olarak temposu çok hoşuma gitti.Hele o beat mükemmel ötesi birşeydi.Sözlerini seviyorum
fakat sesi biraz kötü sanki.

sheck-wes.jpg

Adamın kısa bir gözden geçiricek olursak ;

Mudboy albümünde prodüksiyon ve mix'i kendine ait gibi.Fakat profesyonel yardımı alması lazım.
Yani biraz daha yayılması ve gelişmesi lazım.Travis Scott ile imzalanmış bir sözleşmesi var sanırım.
Fakat sonuç olarak sanatını ve müziğini sevdim.

Sanatçının Kanalı :
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Bugün,Mo Bamba adlı şarkısıyla patlama yaşayan Sheck Wes adlı sanatçının müzik tarzını ve genel özelliklerini anlattım.
Eğer yanlışlarım olduysa yorumlarda belirtirseniz sevinirim.Saygılar...

Son düzenleme:
Güzel konu <3 , hemen dinleyeceğim.

Kimse yorum yapmadı cidden kötü mü yaptım acaba yani konuyu seçemedim diye üzülmüştüm yorumun için teşekkürler...

Önemli değil, başlarda herkes böyle hissedersin. Unutma yalnız değilsin! <3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl