ShadowMC.keyubu.com | OPFactions | VIP Çekilişi | Jackpot | Edit | Kasa | Köylü | Gelişmiş Büyü Masası | Boss | Yazı-Tura sistemi | Banka |

Ebetraiboz

Fırında Isıttığım İlk Taş
Elmaslar
25
Minecraft
Ebetraiboz

Discord:

! Ebetraiboz#3427

Sunucumuzun IP Adresi
ShadowMC.keyubu.com
1.jpg

2.jpg
3.jpg
4.jpg
5.jpg

1.png
2.png
3.png
4.png
5.png
6.png
2019-09-28_11.20.43.png

Sunucumuzun IP Adresi
ShadowMC.keyubu.com

Ekli dosyalar

• 3.png
    3.png
    2,3 MB · Görüntüleme: 314
Son düzenleme:
Discord adresleriniz kaldırıldı, tekrardan koymayın.

Konu Tasarımı Hoş, Başarılar. İyi Forumlar :) <3

Güzel bir sunucuya benziyor tasarım dahada gelişebilir başarılar

hiçbir warp haritalarını beğenmedim spawn haritası mükemmel sistemler ve konu tasarımınıda begendim.

Bana göre klasik bir sunucu. Ve yine bana göre en gelişmiş olduğunuzu iddia etmeniz de saçma.

Kalın başlıklar kullanmak yasaktır.

İlk olarak konu tasarımınızı beğendim fakat çıtayı yükselterek çok daha muazzam bir konu tasarımı yaptırma imkanınız bulunuyor. Bunun yanı sıra sunucu haritalarına ciddi anlamda emek verilmiş. Sistemlere geldiğimi zaman da oldukça ilgin ve özgün sistemler bulunuyor. Başarılar dilerim :)

Haritalar göze hoş görünüyor, konu tasarımı hoşuma gitmedi. Başırılar dilerim, umarım istediğiniz kitleye ulaşırsınız.

Konu tasarımı güzel olmuş, sistemler geliştirilmeli, haritalar çok güzel. Başarılar diliyorum.

Son düzenleme:
Konu tasarımı güzel olmuş, sistemler geliştirilmeli, haritaları başka sunucuda da görmüştüm. Başarılar diliyorum.
Hangi sunucuda gördünüz? Jail dışında haritalar bize aittir.

Başarılar dilerim.

Sistemler ve haritalar güzel konu tasarımınıza bayıldım .

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl