Ücretsiz shadblue - ücretsiz sunucu konu tasarımı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

shad

the temple of the king
Elmaslar
1.442
Minecraft
emrearik
zGngBY.png
Mavi temalı shadblue konu tasarımı sizlerle! Yaptığım ilk çalışmalardan birisidir kendisi ve yaklaşık 2 sene oldu yapalı. Ancak üzerinde birkaç değişiklik yaptım ve ücretsiz olarak paylaşmayı istedim. Gereken fontlar Gotham ve Montserrat. Siz yararlanın diye shadblue:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Moderatör tarafından düzenlendi:
zGngBY.png

Mavi temalı shadblue konu tasarımı sizlerle! Yaptığım ilk çalışmalardan birisidir kendisi ve yaklaşık 2 sene oldu yapalı. Ancak üzerinde birkaç değişiklik yaptım ve ücretsiz olarak paylaşmayı istedim. Gereken fontlar Gotham ve Montserrat. Siz yararlanın diye shadblue:

İlk çalışmalarındansa iyi yani ama renkler çok kötü olmuş ya ellerine sağlık

Ücretsize göre güzel farklı rigler kullanmışsın sadece sistemler kısmı olmamış gibi.Eline sağlık.

Gölgelendirmeler fazla belirgin. Onların opaklığını düşürsen daha iyi olabilir. Bunun dışında kullandığın renk (koyu mavi) göz bozuyor. Daha fazla cetvel kullanmalısın.
Bunun dışında tasarım fena değil, ellerine sağlık.

Hepsinin mavi renk olması kötü olmuş, başarılar.

Güzel olduğu söylenemez rigleri falan uyumlu yapmaya çalışmak yerine uyumlu rig alsaydın keşke birşey yapayım derken komple bitirmişsin olayı

Renk dışında gayet güzel bir tasarım.

Çok renkli olmuş. Açıkçası tasarımı incelerken kendimi gece kulubünde hissettim :D ( Onun dışında her şey güzel olmuş. )

Güzel

Ücretsiz bir hizmet olarak güzel olmuş başarılar.

Sistemler olmamış. Riglerde fazla mavi kalmış. Onun dışında iyi.

Mavi bu kadar parlak olmasa bence gayet güzel

Mavi Renkte Biraz Aşırıya Kaçılmış
Onun Dışında Sistemler Kısmındaki Şekillerin Opaklığını Biraz Düşürebilirsin.​

Güzel bir çalışma, ellerinize sağlık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl