| SEZON 9 AÇILDI - 18 TEMMUZ | Mc.TurkGamerZ.Net | 1.16.4 - 1.18.2 | Emek TekBlok| BU SUNUCUDA SPAWNER SATILMIYOR | 20+ Sistem |

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

IMasiveHD2

"Gücünden şüphe edersen şüphene güç verirsin"
Elmaslar
70
Minecraft
GizliBaskan

Discord:

String name = "GizliBaskan";#3269

Kopyalanabilir IP: Mc.TurkGamerZ.Net
Sürüm: 1.16.4 - 1.18.2
tasarim1-min.png
tasarim2-min.png
tasarim3-min.png
tasarim4-min.png
tasarim5-min.png
tekblok1-min.png
tekblok2-min.png
tekblok3-min.png
tekblok4-min.png

Kopyalanabilir IP: Mc.TurkGamerZ.Net
Sürüm: 1.16.4 - 1.18.2​

Son düzenleme:
Konu tasarımınız sade ve eksik kalsa da, tasarımı yapan kişi/kişiler tonlamaları ve fotoğrafları güzel bir şekilde kullandığından, sanki eksik değilmiş gibi hissettiriyor. Genel anlamda güzel gözüküyor, başarılar dilerim takımınıza.

Konu tasarımınız sade ve eksik kalsa da, tasarımı yapan kişi/kişiler tonlamaları ve fotoğrafları güzel bir şekilde kullandığından, sanki eksik değilmiş gibi hissettiriyor. Genel anlamda güzel gözüküyor, başarılar dilerim takımınıza.
1628374459712.png

Burada da bahsettiğim gibi, bu kasıtlı olarak yapılmış bir şey efendim. Yine de yorumunuz için teşekkürler ♥

Konu tasarımını sevdim. Sunucu da güzel duruyor. Başarılar.

Konu tasarımını sevdim. Sunucu da güzel duruyor. Başarılar.
Bence de konu tasarımdan çok sistemleri vs. tanıtmak mantıklı olabilir. Başarılar.
Öncelikle eleştirileriniz için teşekkür ederim, sunucumuz yeni sezona geçiş yaptı ve tasarım an itibariyle güncellendi

Konu tasarımı güzel sunucu fotoğraflarıda gayet ilgi çekici güzel duruyor başarılar diliyorum...

Konu tasarımı geliştirilebilir başarılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl