| SEZON 9 AÇILDI - 18 TEMMUZ | Mc.TurkGamerZ.Net | 1.16.4 - 1.18.2 | Emek Survival | TÜRKİYENİN İLK KRALLIK SUNUCU | 20+ Sistem |

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

IMasiveHD2

"Gücünden şüphe edersen şüphene güç verirsin"
Elmaslar
70
Minecraft
GizliBaskan

Discord:

String name = "GizliBaskan";#3269

Krallık Sistemini anlayabilmek için hazırladığım şu video yardımcı olabilir:

Kopyalanabilir IP: Mc.TurkGamerZ.Net
Sürüm: 1.16.4 - 1.18.2
tasarim1-min.png
tasarim2-min.png
tasarim3-min.png
tasarim4-min.png
tasarim5-min.png
surv1-min.png
surv2-min.png
surv3-min.png
dunya1-min3844e627ab920410.png
dunya2-mined1c977d766616b7.png
dunya3-mina2ce24cffe8f73af.png
dunya4-mind34516744aa0140a.png
dunya5-min.png

Kopyalanabilir IP: Mc.TurkGamerZ.Net
Sürüm: 1.16.4 - 1.18.2​

Son düzenleme:
konu tasarımınızın boyutu gerçekten kanser edici bir çözünürlükte görsel boyutunu düşürmenizi öneririm, haritalarınızı çok beğendim başarılar

Uzun süredir açık olan nadir sunuculardan biri.
Başarılar dilerim.

güzele benziyor sadece konuyu birazdaha düzenli açabilirsiniz başarılar​

Haritalarınız ve sistemleriniz hoş duruyor umarım istediğiniz yere ulaşırsınız (:

Şahsi görüşlerim:
Harita
: Survival olduğu için mapleri eleştirmeyeceğim.
Sistemler / Özellikler: Bir survival sunucusunda olması gereken normal pluginler var 3/10
Konu tasarımı: Konu tasarımını okurken çok yorucu geldi ve istediğim eğimi alamadım. Uzun uzadıya yazmak yerine kısa yazıp okurun anlamasını sağlamanız daha hoş olacaktır diye düşünüyorum. 2/10

2.5/10 (On üzerinden iki buçuk)

Konu tasarımı değişirse güzel olur sistemler çoğu Survival da olan sistemler daha iyisini yapabilirsiniz başarılar dilerim.

Konu tasarımı ve sunucu gayet başarılı.

konu tasarımınızın boyutu gerçekten kanser edici bir çözünürlükte görsel boyutunu düşürmenizi öneririm, haritalarınızı çok beğendim başarılar
Konu tasarımı ve sunucu gayet başarılı.
Konu tasarımı değişirse güzel olur sistemler çoğu Survival da olan sistemler daha iyisini yapabilirsiniz başarılar dilerim.
Şahsi görüşlerim:
Harita
: Survival olduğu için mapleri eleştirmeyeceğim.
Sistemler / Özellikler: Bir survival sunucusunda olması gereken normal pluginler var 3/10
Konu tasarımı: Konu tasarımını okurken çok yorucu geldi ve istediğim eğimi alamadım. Uzun uzadıya yazmak yerine kısa yazıp okurun anlamasını sağlamanız daha hoş olacaktır diye düşünüyorum. 2/10

2.5/10 (On üzerinden iki buçuk)
Haritalarınız ve sistemleriniz hoş duruyor umarım istediğiniz yere ulaşırsınız (:
güzele benziyor sadece konuyu birazdaha düzenli açabilirsiniz başarılar​
Uzun süredir açık olan nadir sunuculardan biri.
Başarılar dilerim.

Hepinize eleştirilerinizden dolayı minnattarım, TurkGamerZ'ın yeni sezonu açıldı ve konu tasarımı güncellendi haberini vermek için pingledim :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl