SEZON 3 AKTİF | aleriaclub.com

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Povcik

play.aleriaclub.com | Team.Aleria
Elmaslar
87
Minecraft
Povcik

Discord:

ted#8580

SEZON 3 YAKINDA | aleriaclub.com Bu sunucu bir team.aleria projesidir.
tps.png
1593904700272.png
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

1593904705817.png
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

1.png
2.png
3.png

görseller.png
spawn-min.png
pvpboss-min.png
anka-min.png
mars-min.png
orman-min.png

sistemler.png

sis.png

Geçmiş Sezonlar
s1.png

s3.png

team.aleria.png

Team.Aleria Kimdir ? 2014-2015 yıllarında mc.batihost.com alan adı altında görev yapmış kadromuzun 2019 senesinde başlayan projesidir.2020 senesinde keyubu ile sponsorluk yapmış olan sunucumuz, sezon 2de keyubu ile birçok başarayı imza attı.Amacımız Team.Aleria adı altında çalışarak yeni ve kaliteli işeler ortaya çıkartıp birşeyleri geliştirmektir.Team.Aleria adı altında görecekleriniz ise ; yaptığımız build[map] veya java[plugin] çalışmalarımız olacaktır. Bu sezon ise yeni bir hosting olan SlimmWeb ile çalışmaktayız.
performans.png

Ekli dosyalar

• SIS.png
    SIS.png
    346,5 KB · Görüntüleme: 70
Son düzenleme:
Kaliteli bir sunucu, başarılar dilerim.

teşşekürler

Sana samimi söylüyorum, sunucuyu gerçekten çok beğendim. Daha doğrusu sunucuyu beğenmeyen hiç bir sunucuyu beğenmez. Efsane :<3:

Sunucuya bir ay önce giriş yapmıştım gerçekten sistemler çok hoşuma gitti en iyi faction sunucularının arasına girebilecek bir sunucu başarılar.

Sunucunuz kontrol edildiğinde aktif olmadığı gözlenmiştir, dolayısıyla konunuz arşive taşınmıştır. Bu denetimin hatalı olduğunu düşünüyorsanız Forum Destek üzerinden bizimle iletişime geçiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl