Reklam Sezon 2 Survival 1.16x.1.19 -| EFSANE YENI MADENLER ÖZEL BÜYÜLER ÇİFTÇİ VE ÖZEL ITEMLER | Yeni Sunucu | Ücretsiz VİP !!!

VatanCraft

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
10
Minecraft
Flexin

Discord:

Flexin#5412

Konu Tasarımı #1.png
Konu Tasarımı #2.png
Konu Tasarımı #3.png
SunucuVadisi Kırmızı Konu Tasarımı #4.png
2022-07-30_22.47.55.png
2022-07-30_22.48.17.png
2022-07-30_22.48.28.png
2022-07-30_22.48.39.png
2022-07-30_22.49.26.png
2022-07-30_22.49.17.png

Konu tasarımınızı beğendim, ancak duyuru bildiriminizi okurken noktalama işaretlerini efektif kullanabilmenin önemini bir kez daha anladım, başarılar.

Değerli yorumunuz için teşekkürler bildirim kısmını rastgele yazdık o kadar üstünde durmadık malum yetiştirgimiz bir çok iş var.
Konu tasarımınızı beğendim, ancak duyuru bildiriminizi okurken noktalama işaretlerini efektif kullanabilmenin önemini bir kez daha anladım, başarılar.

Değerli yorumunuz için teşekkürler bildirim kısmını rastgele yazdık o kadar üstünde durmadık malum yetiştirgimiz bir çok iş var.
Eğer gerçekten iyi bir sunucu açmak istiyorsanız her şeyin üstünde iyice durmalısınız ki oyuncular sizin eksiksiz bir iş çıkardığınızı anlasın. Duyuruyu okumadım bile, çok uzundu.

Eğer gerçekten iyi bir sunucu açmak istiyorsanız her şeyin üstünde iyice durmalısınız ki oyuncular sizin eksiksiz bir iş çıkardığınızı anlasın. Duyuruyu okumadım bile, çok uzundu.
Değerli yorumunuz için teşekkürler sunucuyu görmeden böyle demeyin derim ben

Sunucu Aktif!

Konu tasarımı yanlış hatırlamıyorsam hazır ve ücretsiz bir tasarım, bu konuda geliştirilmesi gerek sunucu çok klasik kalmamış ancak çok efektikfte değil, iyi şanslar.

İtemsadder ve birkaç itemsadder addonu dışında kayda değer birşey bulamadım. Bir sunucu açsam ekleyeceğim ilk şeyler bunlar olurdu. Biraz geride kalmış sunucunuz. İnanılmaz geliştirilmeye ihtiyacı var

Konu tasarımı yanlış hatırlamıyorsam hazır ve ücretsiz bir tasarım, bu konuda geliştirilmesi gerek sunucu çok klasik kalmamış ancak çok efektikfte değil, iyi şanslar.
Teşekkür ederiz yorumunuzu kalle alıcaz

Bu kadar iddalı olup konu tasarımına itemsadder eklentisinin default packini koymak çok komik

sw açıkmı?

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl