Tanıtım Seyis (At skript) Tanıtımı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kerem Anıl

Hiç durmadan ağaç yumrukluyor
Elmaslar
43
Minecraft
exya

Discord:

KeremANL#2185

Merhabalar, mctr forum üyeleri
Bugün sunucum için yazdığım at skriptini tanıtıcam

ÖZELLİKLERİ
1- Nerde olursan ol atını yanına çağırabilirsin
2- Atına kimse vuramaz ve binemez

at1.png

at2.png

at3.png

Yardıma ihtiyacınız varsa çekinmeden yazın
DİSCORD: KeremAnl.

Videoda 1.26 1.39 dakikalarından skripte bakabilirsiniz

Mesajlarınızı heyecanla bekliyorum

Menüde ki AT başlığının simetrik olmadığını görünce kendimi camdan atma fikirleri tekrardan aklımda canlandı.

Menüde ki AT başlığının simetrik olmadığını görünce kendimi camdan atma fikirleri tekrardan aklımda canlandı.
Haklısınız hocam onu 1 hafta önce değiştirdim normalde fakat konuda değiştirmedim bilgisayara geçebilirsem değiştireceğim

Bunun zaten plugini var ki: RPGHorses

Bunun zaten plugini var ki: RPGHorses
O eklentiyi biliyorum fakat sevilmiyor çünkü çok hatası var eğer yorumları okuduysanız görürsünüz. Benim skriptimin daha stabil olduğunu söyliyebilirim ek olarakda özel menüsünde yok o yüzden bence benim skript daha tercih edilesi. Yorumunuz için çok teşekkür ederim iyi günler. ❤️

O eklentiyi biliyorum fakat sevilmiyor çünkü çok hatası var eğer yorumları okuduysanız görürsünüz. Benim skriptimin daha stabil olduğunu söyliyebilirim ek olarakda özel menüsünde yok o yüzden bence benim skript daha tercih edilesi. Yorumunuz için çok teşekkür ederim iyi günler. ❤️
Sevilmiyor değil, Ücretli olduğu içindir. Ki birde hatası var demişsiniz ama ücretli satılan bir eklenti sizce ne kadar hatalıdır?

Sevilmiyor değil, Ücretli olduğu içindir. Ki birde hatası var demişsiniz ama ücretli satılan bir eklenti sizce ne kadar hatalıdır?
Ücretli satılan eklenti de hata çıkabilir, kim diyor çıkamaz diye :D ilelebet hata vardır, ben kullanırken denk gelmedim ayrı konu tabi

Ücretli satılan eklenti de hata çıkabilir, kim diyor çıkamaz diye :D ilelebet hata vardır, ben kullanırken denk gelmedim ayrı konu tabi
Şimdi şöyle sen spigot’da veya başka büyük bir platformda satış yapıyorsun ve eklentinde hata çıktı diyelim. Ben geldim yorum yaptım hatalı diye? Spigot buna sessiz mi kalır? Eklentini ya kaldır yada düzelt bizim tarafımızca ücretli satış yapıyorsun ve bize şikayet gönderiyorsun gibisinden düşünürsen anlarsın.

Ücretli eklentiler her zaman en iyisidir.

Şimdi şöyle sen spigot’da veya başka büyük bir platformda satış yapıyorsun ve eklentinde hata çıktı diyelim. Ben geldim yorum yaptım hatalı diye? Spigot buna sessiz mi kalır? Eklentini ya kaldır yada düzelt bizim tarafımızca ücretli satış yapıyorsun ve bize şikayet gönderiyorsun gibisinden düşünürsen anlarsın.

Kendim bizzat kullandım ve beğenmedim ücretli en iyisi değildir çok fazla buglu tabi sizin görüşünüz sizde kullanıp beğenmiş olabilirsiniz sonuçta ve belirtmek isterimki konu spigot plugini değil skript tanıtımı konu dışına çıkmayalım yorumunuz için teşekkürler.

1000lerce resources takip edemezler ta ki etselerdi ya da tenezzül etselerdi ultimateclans gibi eklentiler için de payback ya da zorunlu kaldırılmasını isterlerdi senin dediğine göre. Satış yapan kişilerin ürünlerinin altında yorumlar satış yapan kişilere yansır. kimse demez spigotmc bana ürün sattı, ürün çöp oldu.

Menü tasarımı hoş olmuş. Başarılar direlim

Konu hortlamış fakat öncesinde görüp yorum yapmayıp geçtiğim bir konuydu güzel düşünülmüş ve entegre edilmiş eline sağlık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl