Çözüldü SexyMotd Çalışmıyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan UmutTutas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.192
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

UmutTutas

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
8
Merhabalar yine ben bu aralar çok konu açtım özür dilerim
ama her sorun için 1 saat 2 saat çözüm arıyorum ama bulamıyorum aranızdan bilen varsa yardımcı olmasını dilerim
Sorunum şu: SexyMotd çalışmıyor configi düzenliyorum ama kendi configine geri dönüyor
Protocollib: var

Teşekkürler

ama her sorun için 1 saat 2 saat çözüm arıyorum ama bulamıyorum aranızdan bilen varsa yardımcı olmasını dilerim
Sorunum şu: SexyMotd çalışmıyor configi düzenliyorum ama kendi configine geri dönüyor

Teşekkürler
ServerListPlus kullan sexy motd da öyle sorunlar çıkabiliyor çözümüne bakmadım ama serverlistplus geçmeni öneririm

Teşekkürler
O eklentiyi bende kullandım aynı sorun bende de oldu ve şöyle birşey denedim. Bütün eklentileri sildim ve sadece SexyMotd eklemtisini bıraktım ve normal bir şekilde gayet güzel çalışıyor ancak başka eklentiler eklendiğim zaman eklenti çalışmıyordu yani demem o ki senin eklenti dosyanda büyük ihtimal ile SexyMotd çalışmasını önlicek başka bir eklenti var veya bozuk bir eklenti SexyMotd'un çalışmasını engelliyor SexyMotd'un çalışmasını engelleyen eklentiyi bulursan gayet güzel çalışır. (Umarım yardımcı olabilmişimdir.)

ServerListPlus kullan sexy motd da öyle sorunlar çıkabiliyor çözümüne bakmadım ama serverlistplus geçmeni öneririm
plugin gayet güzel ve kullanışlı neden hiçbir kanıtın olmadan çamur atıyorsun ki ? öyle sorunlar çıkabiliyor derken?

configte yanlış bir oynama yaptıysan her plugin gibi ondada bozulma olacaktır.
bunun bir çok sebebi olabilir örneğin çok aşırı karakter kullanırsan bile olacaktır.

ek olarak yaptırmak istiyorsan bana ilk satır 2 ci satırda ne yazıcagını söyle tamamen senin yerine ben yapayım.

Plugindeki config'i silip plugini reload'la bakalım düzelecek mi?​

plugin gayet güzel ve kullanışlı neden hiçbir kanıtın olmadan çamur atıyorsun ki ? öyle sorunlar çıkabiliyor derken?

bunun bir çok sebebi olabilir örneğin çok aşırı karakter kullanırsan bile olacaktır.

ek olarak yaptırmak istiyorsan bana ilk satır 2 ci satırda ne yazıcagını söyle tamamen senin yerine ben yapayım.
dediğin şeyle alakası yok pluginin klasörü olmadan daha ilk defa yüklediğinde bile sorun çıkarabiliyor ben çoğu kez denedim sorun cıkarıyor sadece (sorun)

dediğin şeyle alakası yok pluginin klasörü olmadan daha ilk defa yüklediğinde bile sorun çıkarabiliyor ben çoğu kez denedim sorun cıkarıyor sadece (sorun)
hiç öyle birşey başıma gelmedi kanıtın varmı acaba?

Farkındaysan adam hiçbir şekilde düzenleme yapamıyorum diyor sen "configte yanlış bir oynama yaptıysan" diyorsun ?

BurakXX farkındaysan adam düzenliyorum ve hemen kendi configine geri dönüyor demiş. Senin dediğinin olması için ilk olarak düzgün bir şekilde ayarlayıp daha sonra eklentinin düzgün bir şekilde çalıştırıp ve bir oynama yaptığında bozusaydı senin dediğin olurdu. Ancak adam düzenleme yapsa bile config aynı kalıyormuş bu durumda arkadaşın bozması imkansız anladın mı.

Arkadaşlar plugin configini editliyorum diyelimki motd'a deneme yazdım kaydedip çıktım reload atıyorum serverde tes 123 yani kendi configi çıkıyor tekrar configi açtığım zaman orada denemeden başka birşey göremiyorum buda config
Kod:
motds:
  - '&3&lSkyTurk&c&lMC        &8[&c1.8&a-&c1.12&8]   &e&lOPSKYBLOCK   &a&lAKTIF!       &c&lYENI&8: &a&l:)                &r&lOnline=&a%onlineplayers%&8/&a100'

# The value to show as the maximum player limit to the server. DOES NOT CHANGE THE ACTUAL LIMIT.
maxPlayers:
  enabled: true
  maxPlayers: 100

# The value to show as the amount of online players. A random entry is chosen from the list on each ping.
playerCount:
  enabled: false
  playerCount:
  - 10
  - -1
  - 47

icon:
  # Sets the icon to the pinging player's head.
  # Using the avatar image could potentially have a drastic effect on response speed, depending on connection.  If your server has a slow connection, this is not recommended.
  enableAvatarIcon: false
  # Adds an overlay to the head image. Can be used independently from the avatar icon.
  enableOverlayImage: false
  imagePath: 'C:/Users/BillyBobJoe/Pictures/billyBobJoeIcon.jpg'

#The text to display when hovering over the server in the server list.
playerMessage:
  enabled: true
  playerMessage:
  - '&8&l&m----------&3&lSKYTURKMC&8&l&m----------'
  - '       &a&lOPSKYBLOCK!'
  - '&cOnline: &a%onlineplayers%&8/&a100'
  - '&cSen {player}'
  - '&8&l&m----------&3&lSKYTURKMC&8&l&m----------'

# Replaces the online and max player counts with custom text.  Color codes and variables work with this.
fakeVersion:
  enabled: false
  fakeVersion: 'Hell yeah! Players: %onlineplayers%'

# The default name to display in place of %playername% when the ping's IP address isn't logged.
defaultPlayerName: '%player%'

# Whether or not to log when a player pings and the connection is closed.
pingLogging: true

# Create custom variables here. Custom variables can be used like any of the default SexyMotdBungee variables.
# MAKE SURE to place apostrophes around all components of the custom variable as they are all read as String objects from the configuration.
variables:
  largeplayercount:
    variable: 'onlineplayers'
    operator: '>'
    condition: '10'
    value: '&aIts sure getting popular around %servername%!'
    negValue: '&cGotta step up that recruiting skill! %servername%'

Utf-8 problem olabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl