Bulundu Seviye sistemi

DesiredKill

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
2
Minecraft
gencadamlar

Discord:

?АРДА?#5077

Merhaba , mc-tr halkı ben bir tane seviye sistemi yapıcam bir tane skript var sadece kömür I falan verebiliyoruz ama ben oyuncu öldürme , maden kazma eylemlerine 5 tp[xp] versin Kömür Iden başlasın xp kömür ikiye yükselsin sonra lazım olan xp artsın yapana şimdiden eline sağlık ve teşekkürlerimi sunuyorum.

Son olarak seviyeyi gösteren bir çizgili lore simgesi var onu nasıl yapabilirim ?

Merhabalar hocam sunucu sürümünüz nedir ona göre bir kaç tavsiyem olacaktır :)

Bunu başarım plugini ile yapabilirsiniz fakat 1.8x desteği mevcut değil bir tık imkansız gibi isteğiniz umarım bulabilirsiniz :)

Tavsiyeniz için teşekkürler alonso levels pluginini önerirmisiniz ?

Merhaba skript bilgim yok ama bu tip bir eklenti işinize yarayabilir;

Plugin:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Buda yardımcı olabilir size;
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Teşekkürler ama nasıl yapacağımı buldum alonso levels plugini ile yapıcam 2 seviyeye geçince suffix verecek Kömür II diye suffixleri nerden ayarlayabilirim ?

AlonsoLeagues bir lig sistemidir. Ben kendi paketlerimde Savaş Ligi olarak kullanıyorum. PvP attıkça kullanıcının pvp puanı artıyor. Ve configde ayarlanan rütbeler kullanıcıya atanıyor.

Alonso Levelsde var
AlonsoLevels CraftRise'nin lobisinde gördüğünüz seviye sistemidir. Fakat ücretsiz sürümünde MySql desteği bulunmamaktadır.
Eğer mysql desteği istiyorsanız AlonsoLevelsPRO alabilirsiniz.

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl