Çözüldü Seviye sistemi ve görev yapma eklentileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ZeuX

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
8
Minecraft
Fexerd

Discord:

fexed

Öncelikle merhaba,
Seviye sistemi eklentisinde Örnek: üst seviyede olan oyuncular bazı şeyleri kullanabilsin ama onun altındaki seviyeli oyuncular ise o bazı şeyleri kullanamasın. Örnek: Nether'a girme, büyü masasını kullanabilme, elitra giyebilme vb.

Görev yapma plugininde ise eğer varsa bölümlü bölümlü gitsin (varsa tabi) mesela 1. bölümü bitirince seviyesi yükselsin veya ödül versin. Ve görevlerde kolaydan zora doğru giderse iyi olur.

İkisininde kolay ayarlanabilen pluginleri var mıdır acaba? Bu arada emrivaki gibi olduysa özür dilerim.
Şimdiden teşekkür ederim, İyi forumlar.

Bu dediğiniz eklenti bulunuyor hali hazırda ama ücretsiz bir eklenti değil ya da kendinizin yazması daha iyi olacaktır çünkü ucuz olucağınıda sanmıyorum.

Bu dediğiniz eklenti bulunuyor hali hazırda ama ücretsiz bir eklenti değil ya da kendinizin yazması daha iyi olacaktır çünkü ucuz olucağınıda sanmıyorum.
Anladım teşekkür ederim.
Birinci bahsettiğiniz plugin için,
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
önerebilirim. Ancak nethere gitme elitra giyme gibi şeyleri bu oyunculara verecekseniz ücretli bir plugin olan
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
önerebilirim.

İkincisi için ise
önerebilriim.
Powerranksı kullanıyorum çok güzel bir eklentidir kendisi fakat powerranksta özel eklentiler gelmiş ona nasıl ulaşabilirim eklentilerine? Bu arada teşekkür ederim.

Edit: 2. bahsettiğiniz eklentiye ulaşamıyorum "Security error occurred. Please press back, refresh the page, and try again." hatası veriyor. Sayfayı yeniledim açılmadı

Anladım teşekkür ederim.

Powerranksı kullanıyorum çok güzel bir eklentidir kendisi fakat powerranksta özel eklentiler gelmiş ona nasıl ulaşabilirim eklentilerine? Bu arada teşekkür ederim.

Edit: 2. bahsettiğiniz eklentiye ulaşamıyorum "Security error occurred. Please press back, refresh the page, and try again." hatası veriyor.
Buradan ulaşabilirsiniz. Arada f5 atın spigot yapabiliyor öyle arada.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl